in

Vrsarske reprezentativke Marla Vidaković i Dora Popec na prvenstvu Europe u stolnom tenisu

U dresu reprezentacije Hrvatske na prvenstvu Europe koje je održano u Varaždinu od 17. srpnja do 2. kolovoza u stolnom tenisu igrale su Dora Popec kao juniorka  i Marla Vidaković kao kadetkinja. Vrsaranka Dora Popec, sadašnja članica Ženskog stolnoteniskog kluba “Pula” igrala je pojedinačno i ekipno.

U pojedinačnoj konkurenciji zaustavljena je u skupinama do glavnog turnira dok je s reprezentacijom Hrvatske u ekipnom dijelu uspjela ostati u 1. diviziji. U kadetskoj konkurenciji  Marla Vidaković, članica Stolnoteniskog kluba iz Vrsara, bila je najuspješnija kadetkinja iz Hrvatske koja je u pojedinačnoj konkurenciji dospjela među 32 najbolje u Europi.

U ekipnom dijelu s reprezentacijom Hrvatske zauzela je 11. mjesto s najboljim rezultatom u ekipnom dijelu turnira i također s reprezentacijom ostaje u 1. diviziji.

Za kadetsku reprezentaciju je nastupala i mlada Mia Buić iz Pule.

I na kraju sjajna vijest dolazi iz Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Vrsar je dobio organizaciju seniorskog prvenstva Hrvatske u ženskoj i muškoj kategoriji koje će se održati od 31. kolovoza do 2. rujna.

Nakon organizacije niza turnira i TOP 12 mlađih kadetkinja Hrvatske ovo je najznačajnije natjecanje za klub iz Vrsara a ujedno i najveće u Hrvatskoj.

benzinska postaja crpka ilustracija

Gorivo je opet poskupjelo

POREČ: “Prije mora do Marafora” uz društvene igre