in

Zlato, srebro i bronca za porečke karatiste Evu Paolu Ramaja, Lanu Kadum i Milu Vladušića

U nedjelju, 12. svibnja, u organizaciji Karate saveza Istarske županije i tehničkoj organizaciji Karate kluba Pula, u sportskoj dvorani Dom braće Ribar u Puli, održano je završno 2. kolo Županijske lige u borbama za sve uzraste, odnosno za kategorije mlađih učenika/mlađih učenica, učenika/učenica i mlađih kadeta/mlađih kadetkinja koji su bili podijeljeni u težinske kategorije te za kategorije kadeta, juniora i seniora koji nisu bili podijeljeni u težinske kategorije, nego samo na uzrasne OPEN kategorije.

Na natjecanju su nastupili natjecatelji iz 8 istarskih klubova: AMFORA Fažana, CBS Pula, FINIDA Poreč, NOVIGRAD, PULA,  TINJAN i VRSAR, javljaju iz porečke Finide.
 
Županijska liga u borbama sastoji se od dva kola natjecanja. Prvo kolo natjecanja održano je u Poreču, 31.03.2019. Natjecatelji su se u kategorijama formiranim za prvo kolo natjecanja, kroz oba kola borili protiv svakog u svojoj kategoriji te su na taj način sakupljali bodove (pobjeda – 3 boda, neriješeno – 2 boda, poraz – 1 bod i nedolazak – 0 bodova). Konačan redoslijed u pojedinoj kategoriji formirao se nakon drugog, odnosno završnog kola, i to zbrajanjem bodova svakog natjecatelja u oba kola Lige.

Karate klub FINIDA nastupio je sa svojim natjecateljima te je u konačnici osvojio ukupno 3 medalje, i to po jednu zlatnu, srebrnu i brončanu.

Osvajači medalja su:
 

1. mjesto: Eva Paola Ramaja, mlađe učenice  -27kg
2. mjesto: Lana Kadum, mlađe učenice  -36 kg

3. mjesto:  Mile Vladušić, mlađi učenici -36kg


Nažalost, mlađa kadetkinja Valentina Bibaj, poslije vrlo dobro odrađenih borbi za
1 bod, ostala je bez plasmana na 3. mjesto.

Za ovo natjecanje nismo dobili fotografije, pa objavljujemo jednu s prijašnjeg natjecanja.

ZAŠTITA ZA VRIJEME JAKIH KIŠA: Gradi se oborinska odvodnja uz novu plažu u Špadićima

ilustracija policija

NEMOJTE NIKOME DAVATI SVOJE PODATKE NA INTERNETU! Muškarac ostao bez novca i alata