in

Stiže pogoršanje vremena za vikend, uz kišu i vjetar

Donosimo prognozu Istrameta za vikend.

SUBOTA – Pretežno oblačno vrijeme uz dulja sunčana razdoblja, naročito na jugu i zapadu Istre. Oko Učke i na riječkom području može biti slabe kiše. Puhat će slab do umjeren, u gorju povremeno jak jugozapadnjak, navečer u okretanju na jugo. Jutarnje temperature zraka od 5 do 11 °C, dnevne vrijednosti između 14 i 17 °C.

NEDJELJA – Pretežno oblačno vrijeme uz dulja sunčana razdoblja. Slabe kiše može biti oko Učke te u riječkom zaleđu. Puhat će slabo do umjereno jugo. Jutarnje temperature zraka od 6 do 11 °C, dnevne vrijednosti između 14 i 18 °C.

Prognozu za Hrvatsku prenosimo s portala N1 televizije:

Iznadprosječno toplo bit će i u subotu, ali ne i posve stabilno. Od jutra je moguća slaba kiša na širem riječkom području, i u gorju, a poslijepodne i prema večeri prolazne slabe oborine može biti diljem unutrašnjosti.

Subota donosi jačanje vjetra, jugozapadnjaka i juga. U nedjelju bi eventualno još ujutro moglo biti malo kiše na širem riječkom području i u gorju, ali prevladavat će suho, doduše, malo hladnije. Bit će to samo blago i prolazno zahladnjenje, u novom tjednu će ponovno biti sve toplije.

TAR dijeli uskrsnice svojim umirovljenicima

Rabljeni automobili mogli bi drastično poskupjeti, evo zašto