in

Danas pojačana kontrola vozača na cesti od Rovinjskog Sela do Rovinja

Ilustracija

Na području Policijske postaje Rovinj tijekom 2018. godine zabilježeno je 200 prometnih nesreća. U prometnim nesrećama nije bilo poginulih osoba, 15 osoba je teško ozlijeđeno, a 76 lakše.

Kako bi se povećala razina sigurnosti i smanjilo stradavanja sudionika u prometu, djelatnici Policijske postaje Rovinj će u četvrtak, 24. siječnja, od 12 do 14 sati, provesti pojačanu kontrolu vozila i vozača na državnoj cesti D-303 u predjelu Turnina u Rovinju.

Tijekom akcije pojačano će se kontrolirati sva vozila koja se kreću iz smjera Rovinjskog Sela u smjeru Rovinja, a prioritetno sankcionirati prekršaji upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nezakonita uporaba mobitela za vrijeme vožnje i tehnička ispravnost vozila. Isto tako obavljat će se pojačan nadzor vozila i osoba u cilju pronalaska opojnih droga, kao i predmeta koji potječu ili su namijenjeni za izvršenje kaznenih djela.

Pozivamo vozače da poštuju prometne propise te ih molimo za strpljenje ukoliko dođe do čekanja prilikom kontrole, najavila je PU istarska.

Umag: Živi zid na ograđenom pomorskom dobru na Kravljem rtu: „Evo što nas očekuje ako se ispune planovi o dugoročnim koncesijama privatnim investitorima“

Umag: Živi zid na ograđenom pomorskom dobru na Kravljem rtu: „Evo što nas očekuje ako se ispune planovi o dugoročnim koncesijama privatnim investitorima“

Dolijao provalnik koji je opljačkao butigu u Vižinadi

Iz butige u Buićima odnio kasu s novcem