in

FUNTANA/TAR: Valamarovi kampovi dobitnici oznake ADAC Superplatz

Istra Premium Camping Resort u Funtani - Foto Valamar

Čak četiri Valamarova kampa dobitnici su priznanja ADAC Superplatz 2021. koje dodjeljuju vodiči za kampiranje ADAC u suradnji s PiNCAMP-om, portalom za kampiranje. Ocjenu 5* tako su ostvarili Lanterna Premium Camping Resort 4*, Istra Premium Camping Resort 5*, Krk Premium Camping Resort 5* i Baška Beach Camping Resort 4* koji s ovim priznanjem ulaze u kategoriju najboljih kampova Superplatz.

U „TIP“ kategoriju, odnosno kategoriju s preporukom ušli su Marina Camping Resort 4*, Solaris Camping Resort 3*, Orsera Camping 3*, Ježevac Premium Camping Resort 4*, Bunculuka Camping Resort 4*, San Marino Camping Resort 4* te Padova Premium Camping Resort 4*.

 „Ponosni smo što su Valamarovi kampovi i ove godine svrstani uz nabolje u Europi. Prestižna nagrada SUPERPLATZ  predstavlja vrh kamping brenda u Europi, a po konceptu jedinstveni i najprestižniji promotivni certifikat  i nagradu za kampove u Europi. Kada uz to dodamo da je ova godina definitivno bila najizazovnija godina u povijesti turizma, a da su pritom čak četiri Valamarova kampa dobila priznanje Superplatz , njih sedam ušlo u TIP kategoriju s ocjenom 4.5,  svakako mogu potvrditi da je ovo povijesno najuspješnija godina od kada nas ADAC i PiNCAMP ocjenjuju, a od kada su ovi kampovi pod upravljanjem Valamara. Ovo je pokazatelj da su upravo Valamarovi kampovi jedni od najboljih kampova na Mediteranu te da Valamar kontinuirano ulaže u razvoj kamping segmenta u smjeru visoke dodane vrijednosti i premium kamping proizvoda. Svi ovi uspjesi ne bi bili mogući bez naših djelatnika, njihove velike motivacije za radom, ali i nevjerojatne solidarnosti koju su tako nesebično iskazivali u ovim izazovnim vremenima. Hvala vam“, izjavio je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamar Rivieri.

ADAC Superplatz najviša je nagrada kvalitete koju ADAC već tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima, a o njegovoj važnosti govori i činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub koji u svojoj bazi broji više od 18 milijuna članova, priopćeno je iz Valamara.

Foto DeguStazione Tar

TAR: Posebna ponuda za Badnjak u DeguStazioneu

Snijeg u porečkoj knjižnici – Radionica za djecu