in

HGK Pula najavio Forum obiteljskog smjestaja Istarske županije. Prijave OTVORENE

Ilustracija - Foto inno kurnia za Pixabay

HGK – Županijska komora Pula i Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula organiziraju 9. Forum obiteljskog smještaja Istarske županije koji će se održati u subotu, 25. ožujka 2023., s početkom u 10 sati u sportskoj dvorani u Balama (Ul. Domenico Cernecca 3A.)

Forum obiteljskog smještaja je edukativni program za pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu iz Istarske županije. Svrha Foruma je pružanje aktualnih informacija za pomoć u pripremi turističke sezone i uvida u trendove na turističkom tržištu te novitete u ponudi i potražnji. Također, Forum služi kao platforma za razvoj suradnje i razmjenu iskustava među pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu.

Po završetku Foruma u organizaciji Turističke zajednice Bala održat će se turistička šetnja kroz starogradsku jezgru Bala radi upoznavanja s povijesti i kulturnom baštinom mjesta.

Za pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu sudjelovanje je besplatno, ali je prijava sudjelovanja putem web stranice HGK – Županijske komore Pula obavezna na poveznici OVDJE

Forum obiteljskog smještaja Škola za  turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula i HGK – Županijska komora Pula organiziraju u sklopu projekta KLIK Pula – regionalnog centra kompetentnosti koji je, među ostalim, usmjeren na usavršavanje i osposobljavanje ljudskih potencijala sukladno potrebama tržišta rada, objavio je HGK.

Otvorene prijave za 2. turnus edukacija za mentore/radne asistente osobama s invaliditetom

NE KORISTITI OVU FOTKU Ilustracija - Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Internet prijevare: Znate li što su Vishing, Phishing i Smishing?