in

Hrvatskoj u New Yorku uručeno posebno priznanje za izvrsnost i kreativnost

Foto HTZ

Hrvatskoj u New Yorku uručeno posebno priznanje za izvrsnost i kreativnost

Hrvatska turistička zajednica predstavila je hrvatsku turističku ponudu na sajmu New York Travel Adventure Show, koji je 28. i 29. siječnja održan u New Yorku, a dodatna potvrda uspješnog predstavljanja Hrvatske pristigla je tijekom posljednjeg dana sajma, kada je HTZ-u uručeno posebno priznanje organizatora za izvrsnost u nastupu i prezentaciji, odnosno za najkreativniji paviljon. 

„Iskrene čestitke Leili Krešić Jurić, direktorici Predstavništva HTZ-a u New Yorku u čijoj je organizaciji i održano predstavljanje Hrvatske na ovome sajmu. Čestitke i zahvale upućujem i svim hrvatskim suizlagačima, koji su također dali svoj izniman doprinos u kvalitetnom nastupu Hrvatske te tako naš zajednički paviljon i izložbeni prostor učinili najkreativnijim, ali i najaktivnijim mjestom na sajmu“, poručio je Kristjan Staničić, direktor HTZ-a.

Dodajmo kako je HTZ-u ovo priznanje uručeno u kategoriji internacionalnih zemalja, čime je ovaj uspjeh još i veći, a posebno priznanje direktoru Staničiću uručio je John V. Golicz, direktor sajma New York Travel Adventure Show.

Izvor HTZ

Foto Općina Vižinada novo rotor kružni tok

MUP financira sanaciju opasnih prometnih točaka. Daje 93.000 eura

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Mislila da se dopisuje s poznatim glumcem pa ostala bez novca