in

ISTRA: Objavljen javni poziv za sudjelovanje u obilježavanju Svjetskog dana turizma

Foto Istarska županija

Kao i svake godine, 27. rujna se u cijelome svijetu slavi Svjetski dan turizma, a ovogodišnje geslo pod kojim se održava je TOURISM & GREEN INVESTMENTS / TURIZAM I ZELENA ULAGANJA.

Foto Istarska županija
Foto Istarska županija

Upravni odjel za turizam Istarske županije već osmu godinu za redom organizira obilježavanje Svjetskog dana turizma u Istri, a ovogodišnje izdanje održat će se 30. rujna i 1. listopada (subota i nedjelja), na području cijele Istarske županije.

Ovim putem pozivaju se sve pravne i fizičke osobe, odnosno ponuditelji turističkih i s turizmom povezanih usluga, koji djeluju na području Istarske županije, da se uključe, kako bismo našu turističku ponudu zajednički učinili dostupnijom i prepoznatljivijom svim građanima i posjetiteljima.

Među svim pristiglim prijavama bit će odabrane one koje se uklapaju u županijske razvojne prioritete, posebice one koji posluju u skladu s principima pametnog, održivog i odgovornog razvoja, te koji doprinose podizanju kvalitete i produženju turističke sezone, kreiranju doživljaja, te uključivom i ravnomjernom razvoju turizma Istre.

Prijave se mogu sastojati u pružanju besplatnih usluga ili s popustom do 50 %, a vrše se isključivo online, ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na sljedećoj poveznici: www.istra-sdt.com .

Krajnji rok za online prijavu je petak, 15. RUJNA 2023. godine, a sve potrebne informacije moguće je dobiti u Upravnom odjelu za turizam, slanjem upita na e-mail adresu turizam@istra-istria.hr ili pozivom na broj 052/351-602, piše u priopćenju upravnog idjela župana Istarske županije.

kombi mup policija marica

Istarska policija uhitila osam osoba: Napali muškarca i teško ga ozlijedili, prijetili, pokrali…

Foto Plesni studio MOT 08

POREČ: Plesni studio MOT 08 poziva u utorak na Dan otvorenih vrata