in

MARČANA dobila kartu općine za lakše snalaženje gostiju

Turistička zajednica Općine Marčana je, s namjerom da iznajmljivačima i gostima na svom području, a i šire, olakša pronalaženje plaža i znamenitosti, tiskala kartu općine.

-Potaknuti iskustvom iz prethodne godine i brojnim upitima turista i iznajmljivača odlučili smo tiskati ovu kartu koja je u zajednici odlično prihvaćena. Na karti su prikazane plaže duž naše 36 kilometara duge obale, plaže koje su pristupačne i imenovane. Karta, također, sadrži prikaz znamenitosti – pojedine crkve u različitim mjestima u općini, zatim Etnografsku zbirku – Memorijalni muzej Mate Balote u Raklju, utvrdu u Mutvoranu …

Na poleđini karte nalaze se i opisi određenih znamenitosti uz fotografije, a više se informacija može pronaći klikom na QR kod koji će korisnike odvesti na naslovnicu web stranice TZ Marčane, pojasnila je direktorica TZ-a Jelena Latin.

TZ Marčana za svoje iznajmljivače priprema i aplikaciju koja će gostima biti dostupna na nekoliko jezika sa svim relevantnim informacijama. Turisti će, tako, jednim klikom moći pronaći sve što bi ih moglo zanimati o općini i okolici. Na taj način, zaključila je direktorica Latin, prilagodit će se i trendu manje kontakata iznajmljivača i turista zbog epidemioloških mjera i sigurnosti.

NOVIGRAD: Besplatni WiFi4EU internet na 10 lokacija

maske korona covid pixabay

U srijedu u Istri tri novozaražena