in

Poreč: Dva Valamarova hotela dobitnici prestižnih nagrada HolidayCheck

Foto Valamar - Hotel Parentino u Poreču (ex Zagreb)

Valamar Padova Hotel 4* na Rabu i Valamar Parentino Hotel 4* u Poreču odabrani su među sedam najboljih hotela u Hrvatskoj prema ocjenama gostiju poznatog portala za rezervaciju smještaja i ostavljanje recenzija, HolidayCheck. Ovaj izbor provodi se već 17.godinu za redom, a najpopularnijim hotelima prema izboru gostiju dodjeljuje se nagrada HolidayCheck.

Zadnje dvije godine ova se prestižna nagrada dodjeljuje pod nazivom HolidayCheck Special Award, kako bi se dodatno istaknule posebno izazovne godine uzrokovane koronavirusom. Izazovna pandemijska godina nije spriječila goste da na ovome portalu ostave više od 360.000 recenzija za 619 najpopularnijih hotela iz 27 zemalja. Minimalni kriteriji za kvalifikaciju za nagradu HolidayCheck 2022. bili su najmanje 25 objavljenih recenzija te najmanje 90% preporuka uz poštivanje HolidayCheck kodeksa ponašanja, priopćili su iz Valamara.

Inače, Hotel Plaža Duće, Hotel Miramar u Opatiji i Valamar Padova hotel prva su tri na ljestvici sedam najboljih hotela u Hrvatskoj, prema ocjenama najvećeg nezavisnog web portala za putovanja na njemačkom govornom području HolidayCheck. Slijede ih Bretanide Resort u Bolu, Valamar Parentino Hotel, Aminess Mestral u Novigradu te Hotel Plaža u Omišu.

Akcija darivanja krvi u Poreču: Četiri nova darivatelja i 72 prikupljene doze

Maškare u veljači 2020. u Poreču - foto Tanja Kocijančić

BEZ MAŠKARA – Kozlevac poziva na suzdržavanje od karnevalskih manifestacija