in

POREČ: Online prijave na COVID-19 testiranja za goste privatnog smještaja

Turistička zajednica grada Poreča osigurala je provođenje testiranja na COVID-19 za goste privatnog smještaja, malih objekata i vlasnike stanova i kuća za odmor (vikendaši) koji borave na području Grada Poreča. Testiranja se odvija na COVID test pointu u Poreču, na parkiralištu sportske dvorane Žatika i to ponedjeljkomsrijedompetkom i subotom u vremenu od 9 do 12 sati.

Od danas, 21.06.2021. godine prijave na COVID-19 testiranje moguće su isključivo putem aplikacije app.medico.hr. Kako bi gosti u najkraćem roku dobili nalaz i izbjegli nepotrebna čekanja omogućeno im je i plaćanje putem aplikacije.

Prilikom prijave u aplikaciju potrebno je upisati PROMO KOD (kod s popustom):

  • BAT – 100medi
  • PCR – istrapcr

Cijena brzog antigenskog testiranja je 100 kuna, a PCR testa 375 kuna. Rezultati brzog antigenskog testa bit će poznati dva sata nakon testiranja, a PCR testa unutar 24 sata. Testiranje se naplaćuje putem aplikacije ili na mjestu testiranja gotovinom u kunama ili karticom, a rezultati biti će dostavljeni na e-mail adresu, i to na hrvatskom i engleskom jeziku. Trošak testiranja snosi gost.

Turistička zajednica grada Poreča pripremila je za iznajmljivače informaciju na engleskom i njemačkom jeziku koju mogu isprintati i ostaviti gostima u objektu a mogu je preuzeti na slijedećem linku: https://www.myporec.com/hr/za-vlasnike-smjestaja/obavijesti/809

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, zainteresirani se mogu javiti u Informativnom centru Turističke zajednice grada Poreča, Zagrebačka 9, Poreč, na telefon: +385 52 451 293 ili na e-mail covid@myporec.com.

U Poreču zadnje okupljanje rukometnih reprezentativaca ove sezone

ISTRA istovremeno osvanula na šest austrijskih naslovnica