in

U čast Danu grada Pula dodijelila priznanje istarskom Stožeru civilne zaštite

Istarski stožer - Foto Radio Centar Poreč

U sklopu Dana grada Pule posebno priznanje gradonačelnika Pule ove će se godine dodijeliti pojedincima koji su posebno doprinijeli suzbijanju pandemije koronavirusa na području Istre.

“Ovom simboličnom gestom još jednom želim od srca zahvaliti članovima županijskog Stožera koji su u prethodnim tjednima pokazali ozbiljnost, stručnost i prije svega veliku odgovornost u borbi protiv širenja zaraze. Rezultat svih donesenih mjera, uz discipline i odgovorno ponašanje naših sugrađana, rezultirali su značajnim smanjenjem broja zaraženih i općenito, osjećajem sigurnosti u našoj zajednici. Stožer je samog početka reagirao brzo, racionalno i iznimno profesionalno. Zahvaljujući tome Istra, kao prva županija koja je započela s primjenom preventivnih mjera, oprezno, ali optimistično kreće prema normalizaciji života”, kazao je pulski gradonačelnik Boris Miletić.  

Posebnim priznanjem gradonačelnika, koje se svake godine tradicionalno dodjeljuje povodom obilježavanja Dana Grada, nagrađeni su istaknuti pojedinci i članovi Stožera civilne zaštite Istarske županije i to načelnik Stožera Dino Kozlevac, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije Aleksandar Stojanović, ravnateljica Opće bolnice Pula Irena Hrstić, načelnik Policijske uprave istarske Božo Kirin te voditeljica Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Jasna Valić. (Izvor Grad Pula)

Grade se kanalizacija u St. Amoroso i kolektor Fuškulin-Jasenovica, napreduje izgradnja pročistača Poreč-jug

POREČ: Inkubator organizira besplatni webinar „Marketing management u krizama“