in

U Istri još pet kamera za nadzor brzine

Foto Općina Medulin

U cilju osiguranja sigurnosti svih sudionika u prometu, posebno najmlađih, Općina Medulin izvjestila je da su postavljeni uređaji za mjerenje brzine kretanja vozila na nekoliko ključnih lokacija u naseljima na tom području. Evo gdje možete očekivati ove nove uređaje:

Foto Općina Medulin
Banjole – Foto Općina Medulin

Banjole – preko puta Područne škole Banjole, Medulin – preko puta ulaza na parking od Lidla, te na Ližnjanskoj cesti, Premantura – na ulazu u naselje i Pješčana Uvala – II. Ogranak.

Sve lokacije na kojima su postavljeni uređaji za mjerenje brzine kretanja vozila, privlače iznimno puno pješaka i biciklista, a uočena su česta prekoračenja brzine. Lokacije u naseljima Banjole i Medulin osobito su detektirane zbog blizine vrtića i škole.

-Molimo sve vozače da poštuju ograničenja brzine kako bi osigurali sigurnost svih sudionika u prometu. Podsjećamo, ograničenje brzine je 40 km/h na nerazvrstanoj cesti ŽC5178 u Pješčanoj Uvali, kao i na ŽC5175 u Banjolama, do je 50 km/h na ŽC 5175 u Premanturi i na ŽC5119 u Medulinu, poručuju iz Općine Medulin.

Izvor Općina Medulin

Ostale kamere za nadzor brzine pogledajte u našem prethodnom članku:

Foto Policijska uprava istarska - ilustracija

Požar dimnjaka u središtu Istre: Vlasnika policija prijavila inspekciji

Foto Nestali.hr

JESTE LI JE VIDJELI? U Markovcu kod Višnjana nestala Airi Černac Deklić