in

U Poreču besplatno predavanje za poduzetnike kako iskoristiti Instagram za svoj posao: Obavijest o promjeni mjesta održavanja

Valentina Babić

Radi velikog broja prijavljenih sudionika, besplatno predavanje za poduzetnike „Instagram i mali poduzetnici; kako iskoristiti ovu platformu za promociju i rast vlastitog poslovanja“ će se umjesto u Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju održati u Velikoj vijećnici Grada Poreča, Obala m. Tita 5., u četvrtak, 07.03. s početkom u 18:30 sati.
Grad Poreč poziva sve zainteresirane poduzetnike i one koji razmišljaju o poduzetništvu da se odazovu predavanju koje će ih voditi kroz svijet Instagrama i otkriti im ključne strategije za uspješnu promociju i rast poslovanja. Uz sve brže promjene u digitalnom svijetu, Instagram postaje neizostavan alat kada se radi o promociji poslovanja.

Što se može očekivati:
–    savjete i trikove za izgradnju snažnog Instagram profila
–    kako stvarati privlačan sadržaj koji će angažirati ciljanu publiku
–    strategije za povećanje vidljivosti i privlačenje novih klijenata.
Predavanje će pružiti praktične savjete o efikasnom korištenju Instagrama kako bi se izgradio prepoznatljiv brend i ostvario rast u poslovanju. Predavanje vodi Valentina Babić, vlasnica obrta za digitalni marketing i kreiranje sadržaja VB Creative te Canva edukatorica.


Broj sudionika je ograničen i stoga je obvezna prijava na e-mail adresu gospodarstvo@porec.hr  

Foto Istrian Spring Trophy 2022 biciklisti antenal

POREČ-VRSAR-MOTOVUN-UMAG: Počinje 4-dnevna bike utrka Istrian Spring Trophies. Donosimo detalje kuda će voziti

Foto IDS - Arhiv

Petak u Poreču: IDS daruje cvijećem za Dan žena