in

U srijedu u KAŠTELIRU predavanje o mogućnostima korištenja EU fondova u razdoblju 2023.-2027.”

Sjedište Općine Kaštelir-Labinci i pošte/Foto Tanja Kocijančić

Europski fondovi neprestano pružaju nove prilike za različite oblike financiranja bespovratnim sredstvima, pa su tako definirane mjere i područja koja obuhvaća financiranje iz EU fondova za razdoblje od 2023. do 2027. godine. A kako bi se poljoprivrednici, poduzetnici i obrtnici što kvalitetnije informirali o mogućnostima korištenja EU fondova u navedenom razdoblju, Općina Kaštelir-Labinci organizira 8. veljače u Zajednici Talijana Labinci, s početkom u 17 sati, besplatno predavanje pod nazivom “Perspektiva i mogućnosti korištenja EU fondova u razdoblju 2023.-2027.”

Općina predavanje organizira u suradnji s tvrtkom RAVECON iz Zagreba, pa vas pozivamo da dođete u što većem broju na predavanje i poslušate što će vam reći RAVECON-ovi eksperti i konzultanti za područje financiranja iz EU fondova. Kao što smo već napomenuli, ulaz je slobodan, a predavanje je namijenjeno poljoprivrednicima, obrtnicima i poduzetnicima. Svrha predavanja je naše sugrađane i korisnike upoznati s trenutno otvorenim natječajima i budućim intervencijama putem kojih je, među ostalim, moguće financirati ulaganja u poljoprivredu, ruralni turizam i poduzetništvo u predstojećem financijskom razdoblju do 2027. godine. Kroz konkretne informacije sudionici će se ukratko upoznati s mogućnostima i osnovnim uvjetima korištenja bespovratnih EU potpora, a konzultanti će pokušati odgovoriti na sva pitanja prisutnih na predavanju.

Kako bi predavanje bilo što sadržajnije i pružilo dostatnu količinu ključnih informacija zainteresiranima, svoja pitanja vezana uz potencijalne investicije i planove koji se tiču EU fondova možete unaprijed poslati na mail pisarna@kastelir-labinci.hr

Foto Galatea Funtana - Vrsar - Natjecanje u Udinama

FUNTANA/VRSAR: Galateice u Italiji vrlo uspješne. Najbolji plasman ostvarila Iana Benčić

Darvin Žufić i Boris Miletić - Foto Istarska županija

Počinje uređenje budućeg istarskog Centra za razvoj ribarstva i akvakulture