in

Usrksna čestitka NIVIJA STOJNIĆA, načelnika Tara – Molim vas da se pridržavate mjera!

Nivio Stojnić

Drage mještanke i mještani Općine Tar-Vabriga,

neka vam blagdan Uskrsa svojom simbolikom novog rođenja bude poticaj za novi početak i bolji život. Neka nam svima Uskrs bude razlog više da činimo dobro drugima i gradimo bolju zajednicu s više međusobnog razumijevanja, solidarnosti i mira.

Ovaj najveći kršćanski blagdan uči nas da se spremnije suočimo sa svakodnevnicom. To nam je u ovim trenucima krize svima potrebno. Kako bismo se solidalizirali s našim mještanima i gospodarstvenicima odmah smo krenuli u štednju u općinskoj upravi, te našim tvrtkama i ustanovama, a donijeli smo i mjere kojima želimo omogućiti poduzetnicima da lakše prebrode mjesece koji su pred nama. K tome, simbolično smo svim našim umirovljenicima podijelili uskrsnice, kako bismo im bar malo uljepšali ovaj blagdan.

Koronavirus ne štedi nikoga, pa vas još jednom molim da se držite svih mjera protiv širenja zaraze i da blagdan provedete sa svojim najbližima.

U ime Općinskog vijeća, svog zamjenika, službenika Općine, djelatnika općinskih tvrtki i svoje osobno ime želim sretan i blagoslovljen Uskrs svima koji ga slave!

Sretan Uskrs – Srićan Vazan – Buona Pasqua!

MUP: Ovog Uskrsa ostanite doma i brinite o svom i tuđem zdravlju!

Ilustracija Pixabay ljekarna apoteka

POREČ: Dežurne ljekarne za USKRS