in

VIŽINADA: 330 poklon paketa za umirovljenike i socijalno potrebite

Povodom nadolazećih  blagdana Općina Vižinada osigurala je poklon pakete za sve umirvoljenike i sve žitelje starije od 65 godina. Poklone su također dobili članovi Društva invalida Poreč i Udruge civilnih invalida rata. Paketi su vrijednosti  90 kuna s PDV-om a sadržavali su posebno sašivenu zaštitnu maskicu, paneton, komad sira,  bakalar, kalendar i čestitku. Takvih je paketa podijeljeno 325.

Također, općina je obradovala poklon paketima s hranom petero socijalno ugroženih obitelji. Vrijednost paketa bila je 250 kuna.

-Ove godine zbog epidemiološke situacije koja nas je svih snašla ograničena su okupljanja i druženja na kakva smo navikli prijašnjih godina. Bez obzira na to blagdanski duh nije izostao te smo i ove godine osigurali prigodne poklon pakete za sve umirovljenike, zatim starije od 65 godina i osobe koje su obuhvaćene socijalnim programom Općine Vižinada. Također, osigurali smo i zaštitne maske od visokokvalitetnog materijala, koje se mogu više puta koristiti, s porukom da ostanemo odgovorni u ovo blagdansko vrijeme, poručio je načelnik Marko Ferenac.

Istarski obrtnici donirali kolače domovima za starije i nemoćne

Povlače se dva proizvoda iz Lidla