in

VIŽINADA: Studiju Sonda nagrada IdejaX za kreativnost za rad “Beskrajna čestitka”

Kreativci iz Studija Sonda

Radu Studija Sonda za Ministarstvo zaštite okoliša i energetike nagrada IdejaX za kreativnost

Na najvećem nacionalnom natjecanju kreativnosti IdejaX, Studio Sonda i rad «Beskrajna čestitka» za klijenta Ministarstvo zaštite okoliša i energetike nagrađeni u kategoriji Korporativne komunikacije.

Na najvećem nacionalnom natjecanju kreativnosti, Ideja X, koje već 10 godina nagrađuje ideje koje pomiču granice, Studio Sonda i ove godine ponavlja svoj uspjeh i osvaja nagradu, ovoga puta u kategoriji Korporative komunikacije, radom Beskrajna čestitka, osmišljenim za Ministarstvo zaštite okoliša i energetike. Beskrajna čestitka nagrađena je brončanom nagradom IdejaX.

“Prije svega ponosni smo jer je rad prepoznat i od strane struke i kolega, a osobito jer je riječ o blagdanskoj čestitci, dakle prilično skromnom uratku  zasigurno realiziranom s najmanjim budžetom od svih prijavljenih radova, a koji je nagrađivanjem stavljen uz bok kampanjama velikih tvrtki koje imaju značajne budgete i velike produkcije za realizaciju. To samo još jednom dokazuje snagu ideje i kreativnosti te kako ne postoje velike i male ideje. Također nas veseli činjenica da je tema bliska onome čemu Studio Sonda i inače kroz višegodišnje djelovanje pridaje iznimnu pozornost: očuvanju prirode, energije, održivosti, iskorištavanju rabljenog. To dokazuje konzistentnost u našem radu, ali i da male stvari mogu činiti velike promjene”, ističu kreativni direktori Studia Sonda, Jelena Fiškuš i Sean Poropat. 

O radu “Beskrajna čestitka”: Svakoga dana imamo priliku zaštititi, reciklirati, očuvati i produljiti vijek trajanja stvarima koje nas okružuju. Zato je ‘Beskrajna čestitka’ osmišljena kao rješenje na upit Ministarstva zaštite okoliša i energetike za blagdanskom čestitkom (Božić i Nova godina). Kako su u srži poslovanja Ministarstva upravo zaštita i očuvanje resursa, logično je da koncept promišlja čestitku koja, za razliku od onih klasičnih, poziva korisnika na ponovnu i opetovanu uporabu.

Zasluge:
Jelena Fiškuš i Sean Poropat / Studio Sonda / Kreativni direktori

Ana Tavić / Studio Sonda / Copywriter

Matko Plovanić / Studio Sonda / Dizajner

Mladen Gvozden / Studio Sonda / Glavni account manager

Kristina Posilović/  Ministarstvo zaštite okoliša i energetike/ glasnogovornica

Ana Mikulić / Ministarstvo zaštite okoliša i energetike / v.d. voditeljice Samostalne službe za odnose s javnošću i protocol

Prošle godine je Grand Prix IdejeX za iznimno ostvarenje završio u rukama Studija Sonda za rad Piquentum – kolekciju kroz koju govori priroda (naručitelj Vinski podrum Buzet). Isti rad nagrađen je brončanom nagradom na najvećem svjetskom natjecanju kreativnosti u Cannesu. Stigao je tako u Vižinadu prvi puta Cannes lion koji je ujedno i drugi osvojen u hrvatskoj povijesti.

Ovogodišnjom nagradom Studio Sonda nastavlja uspješan višegodišnji niz afirmiranja na najvećem nacionalnom festivalu kreativnosti i šire, priopćeno je iz Studija Sonda.

Postoji način kako da ovom virusu pokažemo zube! Obratite pozornost na ove detalje i sačuvajte svoje zdravlje

Plava Laguna 5150 Poreč triathlon odgođen za 2021. godinu