in

VRSAR: Venis Gregurović nova-stara ravnateljica vrtića

Na natječaju za ravnatelja/icu Dječjeg vrtića Tići izabrana je Venis Gregurović, dosadašnja ravnateljica te ustanove u Vrsaru, s područnim odjelom u Funtani.

vrsar vrtić
Vrtić u Vrsaru/Foto Tanja Kocijančić

Odluku su donijeli jednoglasno vijećnici na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća Vrsara.

Naime, predsjednica Upravnog vijeća vrtića Ines Šepić izvijestila je vijećnike da su raspisali natječaj za imenovanje ravnateljice vrtića za novi mandat naredne 4 godine. Natječaj je raspisan 30. srpnja i objavljen je u Narodnim novinama, na web stranicama vrtića i na zavodu za zapošljavanje. Kandidati su se trebali prijaviti u propisanom roku od 8 dana. Na natječaj su se prijavile četiri kandidatkinje i sve prijave su pravovaljane i sve ispunjavanju uvjete natječaja.

Na sjednici Upravnog vijeća koja se održala 20. rujna raspravljalo se i razmatralo prijavljene kandidate. Upravno vijeće donijelo je odluku da se za ravnateljicu predloži kandidatkinja Venis Gregurović te je tu odluku uputilo Općinskom vijeću. Nakon toga je jedna kandidatkinja, Alesandra Perić Čuka, dostavila izjavu da povlači svoju prijavu na natječaj, saznajemo u općini.

lorentino dječji dan sveti lovreč

SV. LOVREČ: Dječji dan Lorentino sa starinskim igrama, radionicom, predstavom i potragom za blagom

policija policijski automobil

Ukrali metalne konstrukcije iz kamenoloma