in

Za vikend novo pogoršanje s pljuskovima, grmljavinom i jakim vjetrom

Ilustracija - Photo: Srećko Niketić/PIXSELL

Danas će vrijeme  biti sunčano i toplo na Jadranu vruće. U planinskim krajevima unutrašnjosti umjeren razvoj dnevne naoblake. Na Jadranu će bura prestati i zapuhati će jak maestral. Najviše temperature zraka  od 24 do 27, a na Jadranu od  31 do 34  °C, objavio je portal N1.

Petak prijepodne i veći dio dana nastavak stabilnog vremena s  jutarnjom temperaturom u unutrašnjosti od 14 do 17, na Jadranu oko 20.  Pod kraj dana zapuhat će jugo uz naoblačenje sa zapada. U noći na subotu u zapadnim krajevima unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu grmljavina, pljuskovi kiše i udari vjetra.

Najviše dnevne temperature u unutrašnjosti oko 27 a na  Jadranu od 29  do 34.

U subotu će se naoblačenje s kišom premještati prema istoku i zahvatiti veći dio unutrašnjosti i Jadran. Za vikend prognoziramo prolaz plitke ciklone po osi Jadrana i s njom povezane oslabljene hladne fronte s grmljavinom, pljuskovima kiše, udarima vjetra. Temperature zraka u nedjelju u manjem padu. Na Jadranu nevere uz mjestimice obilne oborine.

Oprez: na sjevernom i srednjem Jadranu u nedjelju u drugoj polovini dana zapuhat će iznenada punom snagom jaka bura. Temperatura  mora bit će od 21 do 24C a UV indeks visok i vrlo visok, piše N1.

Ilustracija - Foto MUP bicikl policija

KRAĐE U ISTRI: U Taru i Rovinju ukradeni skupocjeni bicikli

Foto Tanja Kocijančić - Porečka policijska postaja

Policijska postaja Poreč zapošljava. Evo što traže