in

ZAKLADA ISTRA: Raspored prezentacija natječaja za Male projekte u zajednici

Foto Zaklada Istra

Zaklada Istra poziva udruge, ustanove i mjesne odbore sa sjedištem u gradovima i općinama članovima zakladinog Fonda gradova i općina na online prezentaciju natječaja za male projekte u zajednici “Mali projekti za bolje sutra”, u cilju upoznavanja svih potencijalnih prijavitelja s uvjetima natječaja i natječajnom procedurom.

Prezentacija natječaja održat će se u putem Zoom platforme dana 11. svibnja s početkom u 14 sati. Prijavu na online prezentaciju potrebno je obaviti putem linka u nastavku:

https://forms.gle/Grs6NciWZ9M8VMCWA

Link za pristup online prezentaciji dobiti ćete putem e-maila dan prije održavanja prezentacije. Osim toga, Zaklada organizira umrežavanje dionika u lokalnoj zajednici koje će se održati u suradnji sa sljedećim gradovima i općinama:

  • Grad Vodnjan, u utorak 10.05.2022., u službenim prostorijama Grada Vodnjana-Dignano,Vjenčana sala–ulaz Narodni trg,s početkom u 17.00 sati
  • Općina Medulin, u srijedu 11.05.2022., u Multimedijalnom centru Općine Medulin (3mc), Centar 5,s početkom u 18.00 sati
  • Općina Vižinada, u ponedjeljak, 16.05.2022., u Općinskoj vijećnici Općine Vižinada-Visinada, s početkom u 18.00 sati
  • Općina Ližnjan, u utorak, 17.05.2022., u Općinskoj vijećnici Općine Ližnjan-Lisignano, s početkom u 17.00sati
  • Grad Rovinj, u srijedu 18.05.2022. u prostoru Doma kulture-Velika sala, Trg Maršala Tita 3, s početkom u 14.00 sati

Predviđeno trajanje umrežavanja je 2 sata.

Cilj umrežavanja je pronaći zajednička rješenja za pojedine probleme u lokalnoj zajednici, odrediti prioritete za rješavanje te definirati i/ili oblikovati mali projekt za koji možete ostvariti potporu na Natječaju „Mali projekti za bolje sutra“ u iznosu do 25.000 kuna, a na isti mogu svoju prijavu podnijeti udruge, ustanove i mjesni odbori.

Prijave na umrežavanje dionika, potrebno je izvršiti putem linka u nastavku:

https://forms.gle/S4128d4bfFzLqqqQ6

Pratite njihov (www.civilnodrustvo-istra.hr ) i Facebook stranicu (@zaklada.istra) za daljnje obavijesti.

Pozivamo sve udruge, ustanove i mjesne odbore da nam se pridruže, razrade svoj mali projekt i ostvare financijsku potporu na natječaju koji je otvoren do 26. svibnja 2022. godine, pozvali su iz Zaklade Istra.

Foto Miroslav Praskalo

NAJBOLJI UČENICI POREŠTINE na natječaju Laurus Nobilis Gradske knjižnice Poreč

Foto Crveni križ Poreč

POREŠTINA: Tjedan Crvenog križa uz mjerenje tlaka i prikupljanja donacija za potrebite