in

ADVENT POREČ: Na Badnjem jutru podijeljeno tisuću porcija bakalara

Badnje jutro uz bakalar na Adventu Poreč - Foto Tanja Kocijančić

Druženje i prigodna marenda uz ugodnu glazbu – tako je proteklo Badnje jutro u Poreču, program u sklopu Adventa Poreč koji je Grad Poreč- Parenzo već tradicionalno priprema za sve građane i goste uoči Božića. Na štandovima na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar za sve okupljene dijelili su gradonačelnik Loris Peršurić sa zamjenikom Elijom Štifanićem, te predsjednikom Gradskog vijeća Zoranom Rabarom i njegovom zamjenicom Nensi Beato Baturić , a ovo je druženje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, okupilo brojne Porečanke, Porečane i goste. Ukupno je podijeljeno tisuću porcija bakalara, pakiranih u prigodnim pakiranjima, a bila je tu i čaša vina za svakoga.

Badnje jutro uz bakalar na Adventu Poreč - Foto Tanja Kocijančić
Badnje jutro uz bakalar na Adventu Poreč – Foto Tanja Kocijančić

Uz lijepo sunčano jutro i laganu glazbenu podlogu Malvazije banda, ovaj je domjenak bio dar Grada Poreča-Parenzo za sve građane i goste uoči božićnih i novogodišnjih blagdana i prilika za zajedničko druženje, a proteklo je u ugodnoj i zabavnoj atmosferi prije odlaska domovima i priprema za Badnju večer. Također zabavljali su se i najmlađi uz origami radionicu udruge Capybara. Od 12 sati na Trgu slobode okupljene će zabavljati Rezime Acoustic trio, a u večernjim satima na Adventu sve zabaviti Hit Revival Band.  

Badnje jutro uz bakalar na Adventu Poreč - Foto Tanja Kocijančić
Badnje jutro uz bakalar na Adventu Poreč – Foto Tanja Kocijančić

Na večer Božića u Parku Matije Gupca koncert će održati grupa Nola, a 26.12. Alfa Time Band.

Bogat program provjerite na http://www.adventporec.com/  ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec , objavio je Grad Poreč.

grad poreč badnjak advent
Foto Grad Poreč – Badnje jutro

 

 

Foto Grad Poreč

Foto Grad Novigrad

NOVIGRAD: Obnavlja se Mandrač. Dobit će prostor za druženje i još važnih sadržaja

Foto Policijska uprava istarska

U Vabrigi mladi vozač prouzročio nesreću pod utjecajem alkohola: Udario u kamenu ogradu