in

Božićne predstave Istra Insprita u Taru: „Gdje je nono Mraz?“

Istra Inspirit u Taru

U tijeku je najljepše doba godine, blagdanski ugođaj prevladava u svim gradovima Istre, a Istra Inspirit vam donosi bogat i zanimljiv program obiteljskih predstava božićne tematike u nekoliko mjesta diljem Istre.

Istra Inspirit u Taru
Istra Inspirit u Taru

Istra Inspirit ove zime ponovno vodi u Tar, gdje ćete moći uživati u zabavnom programu AdventTorre – Tarska božićna bajka, koja se održava druge godine zaredom, 22. prosinca s početkom u 17 sati. Božićna interaktivna šetnja „Gdje je nono Mraz?“savršena je kombinacija edukativnog i interaktivnog doživljaja u kojoj publika postaje poput detektiva.

Uoči Božića, nestao je nono Mraz, a njegov sob Rudolf i mudar Libar povest će vas na avanturu kroz Tara u potrazi za nona Mraza, kako bi stigao na vrijeme djeci podijeliti poklone.

U sklopu programa, održat će se i božićna predstava za djecu „Božićne nevolje patuljka Pina“.  Jelen Milo i patuljak Pino su vjerni pomoćnici djeda Mraza, koji punom parom zamataju djeci predivne božićne poklone. Ali netko noću radi nered, otvara poklone, jede slatkiše. Tko sabotira naše junake i hoće li Milo i Pino uspjeti spasiti poklone? Razveselite svoje najmlađe uz ovu božićnu priču Istra Inspirita, prepunu neizvjesnosti i zabavnih trenutaka naših junaka.

Kako bi lijepo ispratili 2022. godinu, 31. prosinca stižu opet u Tar povodom dočeka nove godine uz novi doživljaj FanTARstična Nova godina – novogodišnja proslava za najmlađe započet će u 11 sati, a uslijedit će zabavni program uz animaciju, balone i glazbu i par iznenađenja za najbolji doček u podne, priopćeno je iz Istra Inspirita.

Foto Općina Žminj

ŽMINJ: Predstava i radionica “U kuhinji Bake Mraz” – Djeca će moći mijesiti i peći kolače

Foto Mladi za sve Kaštelir park zabava druženje

KAŠTELIR: Ususret Božiću uz dodjelu poklona, gastro ponudu i koncert u parku