in

Država organizira veliku javnu dražbu: U ponudi su automobili, policijski motocikli, naplatne kućice, kosilice…

Ukupno su u pitanju 152 predmeta razvrstana u četiri skupine s različitim početkom licitacije.

U subotu, 6. lipnja, u organizaciji tvrtke TRCZ automobili organizira se još jedna javna dražba pokretne državne imovine.

Na aukciji se nalaze predmeti koje su rashodovale državne institucije i trgovačka društva kao što su Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Grad Zagreb, Hrvatske autoceste, Hrvatske vode, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo unutarnjih poslova, itd.

Ukupno su u pitanju 152 predmeta razvrstana u četiri skupine s različitim početkom licitacije.

Zainteresirani tako mogu licitirati radne strojeve i ručne kosilice (flakserice i rotirajuće), kao i naplatne kućice HAC-a.

Na popisu su vozila MUP-a, policijski motocikli i Land Roveri. Tu su i osobna vozila starijeg ali novijeg datuma poput BMW-a 330d Xdrive, Audija A4 3.0 TDI, Škoda Superb ili Fiat Punto.

Usmena javna dražba održat će se u subotu, 6. lipnja, u prostorima TRCZ Automobili, Ljudevita Posavskog 43 u Sesvetama s početkom u 9 sati.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo (minimalno 200 kn) iz grupe prema navedenim terminima. S jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana uz vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu.

Cjelokupnu ponudu i sve detalje možete pogledati na http://www.trcz.hr/licitacija-rabljenih-vozila-08-02-2020.aspx

Izvor Poslovni.hr

LABIN: Policija traga za provalnikom u ambulante

institut za poljoprivredu i turizam poreč

POREČ: POTICANJE LOKALNE POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE kroz suradnju s udrugama, Institutom za poljoprivredu i turizam, te županijom, općinama i gradovima…