in

FUNTANA: Dječji doček Nove godine u podne

Ilustracija - Foto Moritz Knöringer za Unsplash

Priliku da isprate Staru godinu prvi će u Funtani u sklopu adventskog programa imati najmlađi, i to točno u podne na Perilima.

Rani novogodišnji doček počet će u 10 sati, a mališane očekuju ekipa „Zemlje zabave„ iz Pule koji će djeci prirediti najbolji ispraćaj stare godine ikad.

Djecu očekuju zabavne igre, kostimirani animatori i druge vesele aktivnosti. U 11 sati započinje scenski animacijski program, a u 11.40 program za doček Nove godine.

-U podne zajedno ćemo proslaviti ulazak u Novu 2022. godinu te obilježiti kraj još jedne godine i dočekati bolju i nadamo se normalniju 2022. godinu. S obzirom da nam je svima zdravlje na prvom mjestu, cijeli program održati će se sukladno trenutno važećim epidemiološkim mjerama, ističu iz Udruge za djecu i mlade “Na izvorima prijateljstva” koja je ove godine organizirala bogat program u prosincu uz podršku Općine i TZ-a Funtana.

Podsjećamo da je do 31. prosinca otvoren natječaj „Svjetlost Adventa“ kojim se željelo potaknuti stanovnike Funtane da božićnim ukrasima i rasvjetom te pozitivnim porukama ukrase svoje okućnice, prozore i balkone u blagdanskom duhu. Glasanje je otvoreno i dalje na Facebook stranici TZ-a https://www.facebook.com/FuntanaIstria/

Najbolji će biti odabrani prema broju lajkova – zato lajkajte favorite i pomognite im da dođu do nagrada koje je osigurao TZ.

funtana pošta turistička zajednica općina

Funtana: Otvoreno javno savjetovanje za odluku o načinu pružanja usluge skupljanja komunalnog otpada

korona covid ilustracija

Istarski stožer: Nažalost, još četiri preminule osobe i više od 200 novozaraženih