in

FUNTANA: Maškare preuzele ključeve općine. Kremenko Koronko kriv je za sve!

Pust u Funtani

Danas, na blagdan Sv. Antona mališani iz dječjeg vrtića preuzeli su ključeve Općine Funtana. Time službeno započinje i najluđe godišnje doba – doba maškara, javili su iz Udruge za djecu i mlade “Na izvorima prijateljstva”.

Maškare u Funtani
Maškare u Funtani

Maškarana povorka održat će se u veljači, naravno ako im ovogodišnji krivac to dozvoli! Ove godine službeni krivac nad krivcima je prof. dr. Kremenko Koronko, koji ih je prebacio u kameno doba i vratio na osnovne i primitivne vrijednosti.

Maškare u Funtani
Maškare u Funtani

-S druge strane tu su i pojedinci koji kao da žive u „kamenom dobu“ misleći da korona „ne postoji“, a naš je prof.dr. Kremenko Koronko tog istog razmišljanja. A da ne pričamo o tome kako ide doza za dozom pa smo to odlučili konačno osuditi i presuditi. Već i ptice na grani znaju – korona je kriva za sve! Uplela se u našu svakodnevnicu, navike, rutinu, druženja, zabavu, običaje, tradiciju… No, čudna vremena će proći, a običaji i tradicija će ostati, poručuju iz ove funtanjanske udruge i pozivaju na svoje maškare sve ljude dobre volje i željne zabave.

Maškare u Funtani pust koronko
Maškare u Funtani
Maškare u Funtani maškare preuzele ključeve općine
Maškare u Funtani
Maškare u Funtani
Maškare u Funtani
Pust visi u Funtani

policija mup foto pu istarska

UMAG: Na auto stavio registracijske oznake drugog vozila

POREČ: Ove godine trostruko više potpora za poduzetnike i obrtnike