in

Humanitarni božićni foto session „Reci tičić“ u Tinjanu: Dio prihoda donira se SOS Dječjem selu Hrvatska

Foto Dino Radmanović - Artium Weddings Croatia

Božićna čarolija vraća se u Tinjan. Drugu godinu za redom, Hiža istarskog pršuta ugostit će Reci Tičić ekipu i postati mala tvornica velikih uspomena. Božićni photo session Reci Tičić ove godine slavi svoj treći rođendan; proizašao je iz pandemijske godine kada smo svi čeznuli za druženjem, a sada već polako poprima obilježja blagdanske tradicije.

Ponovno ćete se družiti s fotografom Dinom Radmanovićem, koji će i ove godine kroz objektiv bilježiti najdraže spontane trenutke i tople osmjehe vaših najmilijih.

Kulisu za fotografiranje pažljivo su stvarale ruke tima Artium weddings. Inspirirane božićnom čarolijom i snježnim panoramama koje nas s nostalgijom vraćaju u djetinjstvo, dok su takvi prizori u našem kraju još uvijek bili pravilo, a ne rijetka iznimka. Toplo-hladne bijele nijanse i šumski detalji zaokružuju prostor koji budi maštu, gdje se stvarnost isprepliće s čarolijom.

Od prve godine održavanja, Reci Tičić prepoznat je po svojoj kontinuiranoj humanitarnoj inicijativi. Ovog adventa, od svakog foto sessiona, 7 eura donira se Neprofitnoj organizaciji SOS Dječje selo Hrvatska koja pruža obiteljsko okruženje, miran i siguran dom djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Najmlađe goste očekuju mali pokloni iznenađenja za koje će se ponovno pobrinuti vrijedne ruke u slastičarnici Antica torte i kolači.

Sve informacije o projektu možete saznati na FB profilu Artium weddings Croatia i na službenim stranicama Općine Tinjan te njihovoj FB stranici.

Svi termini zahtijevaju obaveznu prethodnu rezervaciju.

Lokacija: Hiža istarskog pršuta Tinjan

Vrijeme: 9., 10., 16. i 17. Prosinca

Trajanje photo sessiona: 20 minuta

Svaki photo session uključuje:

  • Online galeriju sa 20-30 profesionalnih fotografija
  • Veseli i slatki poklon iznenađenja
  • Darujete 7 eura humanitarnoj Udruzi SOS – Dječje Selo Hrvatska

Cijena: 70 eur

Svoj termin rezervirajte putem:

Mob: 0912345012 – Katarina

e- mail: projekt.reciticic@gmail.com

Organizator je Artium weddings Craotia, pokrovitelj Općina Tinjan, fotograf: Dino Radmanović, a sudionici na projektu: Antica Torte i kolači, SOS dječje selo Hrvatska i Hiža Istarskog pršuta.

Foto di Mikes-Photography da Pixabay

Bez vode 4. prosinca više ulica u Poreču

Foto Gradska knjižnica Poreč - Ured Djeda Mraza

Počinje Dam-daš u sklopu Adventa u Gradskoj knjižnici Poreč