in

Javio se POREČKI MILIJUNAŠ: Objavio kako će potrošiti 2,3 milijuna kuna osvojenih na lotu

Nastavlja se niz sjajnih dobitaka u Lutriji. Početkom travnja igrač u Poreču osvojio je šesticu vrijednu 2.375.548,74 kuna. Svoj je listić uplatio na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Poreču, Mate Vlašića 20, u sopping centru LaCop. Uložio je 19 kuna, odigrao sistemski listić od sedam kombinacija te precrtao DA za dodatnu igru Joker, priopćila je Hrvatska lutrija koja je razgovarala s dobitnikom.

Kao i mnogi drugi dobitnici želi ostati anoniman, no podijelio je nekoliko detalja vezanih uz igru i dobitak:

Bližnji naravno znaju za dobitak, nisam to mogao sakriti od obitelji s kojom ću i podijeliti ovaj iznos. Ovo je dovoljno kako bi sebi i djeci riješio stambeno pitanje te zatvorio kredite“,  rekao je sretni igrač i dodao kako je i dalje prilično uzbuđen, no usprkos uzbuđenju, mirne glave i čvrsto na zemlji.

Uvijek igra iste brojeve, no nema sretno prodajnom mjesto – uplaćuje gdje se nađe i gdje stigne. Rezultate izvlačenja provjerava na internetu, a upravo je tako saznao i da je šestica osvojena te kako je njegova kombinacija brojeva ona dobitna koja donosi 2,3 milijuna kuna:

„Moram priznati da su krenule suze radosnice, a kako bih bio sto posto siguran provjeravao sam dobitak nekoliko puta“, istaknuo je sretni igrač.

Redovno igra

Iako redovno igra Loto i Bingo, nije vjerovao u mogućnost osvajanja dobitka. Sada se i to promijenilo:

„Uvijek sam se nadao, no nisam vjerovao. Ali nikada ne reci nikada i sada mogu svima poručiti da igraju. Uvijek postoji nada. Moram dodati još samo jednu stvar – zahvaljujem Hrvatskoj Lutriji na iscrpnom informiranju oko dobitka, njegova podizanja i cijele procedure, a posebno zahvaljujem gospođi koja radi na glavnoj blagajni. Doista je bila od velike pomoći“, rekao nam je na kraju sretni igrač.

U petak nas čeka novo izvlačenje Eurojackpota u kojem se igra za jamčenih 75 milijuna kuna, a subota donosi Loto 7 u kojem se igra za Jackpot od 5.000.000 kuna te dobitak 6+1 od 400.000 kuna, priopćila je Hrvatska lutrija.

MARČANA: Prometna nesreća kod Prodola – Vozilo sletjelo s ceste, jedna osoba ozlijeđena

Poslovi u ISTRI – Zapošljavaju u Vodnjanu, Poreču, Žminju, Medulinu, Puli, Umagu…