in

KAŠTELIR: Besplatno predavanje “Perspektiva i mogućnosti korištenja EU fondova u razdoblju 2023.-2027.”

Foto TZ Kaštelir

Europski fondovi neprestano pružaju nove prilike za različite oblike financiranja bespovratnim sredstvima, pa su tako definirane mjere i područja koja obuhvaća financiranje iz EU fondova za razdoblje od 2023. do 2027. godine. A kako bi se poljoprivrednici, poduzetnici i obrtnici što kvalitetnije informirali o mogućnostima korištenja EU fondova u navedenom razdoblju, Općina Kaštelir-Labinci organizira 8. veljače u Zajednici Talijana Labinci, s početkom u 17 sati, besplatno predavanje pod nazivom “Perspektiva i mogućnosti korištenja EU fondova u razdoblju 2023.-2027.”

Općina predavanje organizira u suradnji s tvrtkom RAVECON iz Zagreba, pa vas pozivamo da dođete u što većem broju na predavanje i poslušate što će vam reći RAVECON-ovi eksperti i konzultanti za područje financiranja iz EU fondova. Kao što smo već napomenuli, ulaz je slobodan, a predavanje je namijenjeno poljoprivrednicima, obrtnicima i poduzetnicima. Svrha predavanja je naše sugrađane i korisnike upoznati s trenutno otvorenim natječajima i budućim intervencijama putem kojih je, među ostalim, moguće financirati ulaganja u poljoprivredu, ruralni turizam i poduzetništvo u predstojećem financijskom razdoblju do 2027. godine. Kroz konkretne informacije sudionici će se ukratko upoznati s mogućnostima i osnovnim uvjetima korištenja bespovratnih EU potpora, a konzultanti će pokušati odgovoriti na sva pitanja prisutnih na predavanju.

Kako bi predavanje bilo što sadržajnije i pružilo dostatnu količinu ključnih informacija zainteresiranima, svoja pitanja vezana uz potencijalne investicije i planove koji se tiču EU fondova možete unaprijed poslati na mail pisarna@kastelir-labinci.hr

Na taj način konzultanti će moći pripremiti detaljne odgovore i smjernice koje će vam u vašim poslovnim planovima biti od ključne pomoći.

Pozivamo vas još jednom da se 08. veljače odazovete ovom zanimljivom predavanju u što većem broju te da svom poslovanju na taj način otvorite jednu novu perspektivu, usvajajući vrijedne i nadasve korisne informacije, priopćili su iz Općine Kaštelir-Labinci.

Foto Ceh ribara Obrtničke komore Istarske županije

RIBARI NA SASTANKU CEHA: Traže od lučkih uprava gratis vez u hitnoći, podržali gradnju Centra za ribarstvo

Foto Daniel Heilig za Pixabay - Ilustracija

Prevareni prilikom kupnje Porschea za 120.000 eura