in

Kaštelirci pozivaju na maskenbal s bogatim nagradama i koncert Night Expressa

Pust Šjor Kaputin čeka šentencu u Kašteliru - Foto Mladi za sve

Ovogodišnji Kaštelirski pust se zove Šjor Kaputin. Napravili su ga članovu udruge Mladi za sve i postavljen je na placu. Šentenca pustu bit će u nedjelju 19.02. oko 19 sati nakon završetka povorke.

Maškarana zbivanja događat će se u dva dana. U petak 17.02. udruga Mladi za sve organizira maškaranu zabavu u sali na domu. Za glazbeni dio programa zaduženi su Night Express i Dj Kriza. Sve počinje u 21 h a traje do 04h. Ulaz je 5 eura, a najavljuju promotivne cijene pića na šanku.

– Pozivamo svih da nam se pridruže i da se maskiraju jer najbolje maske očekuju nagrade. U nedjelju 19.02. planiramo maškaranu povorku koja kreće iz placa u jutranjim satima. Nakon posjeta Markovcu, Baškotima, Lašićima, Krančićima, Tadinima, Cerjanima i Babićima slijedi užina na domu. U poslijepodnevnim satima posjetit će se Labinci, Rogovićka, Roškići, Deklići, Valentići i Brnobići. Za sam kraj povorke predviđeno je paljenje pusta na placu, oko 19 sati, pa pozivamo svih da nam se pridruže u najveselijem dobu godine, poziva predsjednica udruge Mladi za sve Sara Diklić.

Program maškara odvijat će se uz svesrdnu potporu Općine i Turističke zajednice Kaštelir-Labinci.

Živija pust!

Foto Muzej grada Rovinja

Noć muzeja u Rovinju posvećena velikom umjetniku Egidiju Budicinu

Foto Zajednica Talijana Vižinada

VIŽINADA: Počele aktivnosti u Zajednici Talijana – Donosimo sve detalje o upisima