in

KINO ISTRA u Bujama: Film „Zbornica“ uz gostovanje glumice Marine Redžepović

Foto Pou Buje - Zbornica

U petak, 3. prosinca, u 19 sati u kino dvorani u Bujama prikazat će se film „Zbornica“ a gostovat će i glavna glumica Marina Redžepović.

Ulaz je besplatan. Zbog epidemioloških mjera potrebna je rezervacija mjesta na telefon 052/773 075 ili na e-mail: info@uciliste-buje.eu

Dugometražni prvijenac Sonje Tarokić priča je o novoj i entuzijastičnoj osnovnoškolskoj pedagoginji Anamariji (Marina Redžepović) koja, suočena s restrikcijama školskog sistema te okružena obeshrabrenim učiteljima, ulazi u vlastitu borbu s problematičnim profesorom povijesti (Stojan Matavulj), nesvjesna da upravo tim putem polako postaje sve sličnija kolegama u zbornici.

Pogledaj trailer / guarda il trailer

Redatelj: Sonja Tarokić

Glumci: Marina Redžepović, Stojan Matavulj, Nives Ivanković, Maja Posavec, Sandra Lončarić, Daria Lorenci Flatz

Žanr: drama

HRV 2021., 126 min

VAŽNA NAPOMENA: UPUTE POSJETITELJIMA

Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, predstavi može prisustvovati ograničen broj posjetitelja.

Ulaskom u kazalište obavezna je dezinfekcija ruku i dobrodošlo je održavanje fizičke distance stoga preporučamo raniji dolazak na događanje kako bi izbjegli stvaranje gužve.

Zbog epidemioloških mjera potrebna je rezervacija mjesta: Tel: 052/773 075

e-mail: info@uciliste-buje.eu

invalidi pauk akcija kontrole mup policija

U petak u cijeloj Istri akcija povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

darivanje krvi crveni križ

U subotu u Poreču akcija dobrovoljnog davanja krvi