in

KLUB MLADIH U POREČU – Radionice DJ-anja i suvremenih kartaških igara

Foto udruga Mordele - druženje u Klubu mladih Poreč

SF & F udruga “Mordele” je stacionirana u Poreču i bavi se kvalitetom slobodnog vremena, a ovoga tjedna u Klubu mladih u starom gradu organizira dvije aktivnosti za javnost i to jednu iz domene glazbe a drugi iz društvenih igara.

Foto udruga Mordele - druženje u Klubu mladih Poreč
Foto udruga Mordele – druženje u Klubu mladih Poreč

Evo što su napisali iz ove udruge:

Radionica DJ-anja – Zanima Vas kako izgleda sa druge strane DJ pulta, a ne znate od kuda početi? Onda je ovo izvrsna prilika. U srijedu 08.06. u 19h u Klubu za mlade Poreč (Trg Antona Grabara 1) Leon će održati radionicu DJ-anja na kojoj ćete imati prilike upoznati se s osnovama ovog zanata.
Radionica je besplatna i svi su dobrodošli.

TCGsunday: U nedjelju 12.06. od 15h održat će se igraonica suvremenih kartaških igara, a na repertoaru su Magic: The Gathering, Flesh and Blood, te Yugioh, a dobrodošli su entuzijasti i drugih kartaških igara. Udruga ima na raspolaganju opremu za učenje navedenih igara i strpljive učitelje, a predznanje nije potrebno.

Sav sadržaj je besplatan.

Ukoliko imate problema naći lokaciju nazovite telefonski broj 0915545696, a za informacije o aktualnostima i dodatnim aktivnostima Udruge “Mordele” pratite Facebook stranicu Udruge.

pojas auto mup policija

MUP najavio akciju kontrole pojasa i nepropisne uporabe mobitela

Rosinjola u Vrsaru - Foto TZ Vrsar/Manuel Paljuh maslinovo ulje

Okusi Vrsara – Casanovini bokunići, degustacija lokalnih proizvoda i malo povijesti