in

LJETO U TARU: Fešta od angurije, Casabianca i hit za djecu “Kralj lavova”

Foto Bookaleta - Fešta od angurije 2019.

Turistička zajednica Tar-Vabriga u idućim danima priprema još zanimljivih događaja. Prva na redu je popularna fešta od angurije u Rošinima, koja će se održati 6. kolovoza u tom naselju s početkom u 19.30 sati.
Dan kasnije, 7. kolovoza, slijedi zadnje za ovu godinu Čarobno tarsko kino. U ponedjeljak, 8. kolovoza, na redu je HIT komedija Casabianca u 20 sati u kojoj glume Mario Lipovšek Battifiaca i Irena Grdinić alias Franko i Đurđa. Ulaz je besplatan!
Spomenimo da će se od 7. do 10. kolovoza, uvijek na školskom igralištu, odvijati i 1. sajam „Domaće je najbolje“, pa će se moći kupiti brojni poljoprivredni proizvodi direktno od proizvođača.

Svjetska fešta od angurije
Na igralištu u Rošini s početkom u 19:30 uživajte u programu USB-a Poreč i bogatoj gastronomskoj ponudi. Zasladite se lubenicama s tog područja i okušajte se u tradicionalnom natjecanju u brzom jedenju lubenice. Za dobru zabavu pobrunit će se Tu i Tamo bend.

Čarobno tarsko kino
U nedjelju, 7. kolovoza, krenite na filmsku pustolovinu jer vas od 21 sat na igralištu čeka film Kralj lavova!

Casabianca
Nakon predstave koja počinje u 20 sati slijedi zabava uz DJ-a, violinu, domaće vinare i gin. Nastupit će DJ i violinistica koji će u jedinstvenom party doživljaju spojiti naizgled nespojivo. U skladu sa svjetskim trendovima donijet će najbolju plesnu glazbu uz pratnju električne violine. Svojim karizmatičnim nastupima Dj Manuel Lupen podizati će atmosferu dok će ga violinistica umjetničkog imena Avi Fay pratiti svirajući neke od popularnih dance hitova.

POREČ/VIŽINADA: Dennis Fantina priredit će pravi talijanski show s bendom Magazzino Commerciale

policajka policija foto mup

Opet u Rovinju: 81-godišnjak snimao golu djecu