in

Ljubitelji luksuznih automobila i ove godine odabrali Poreč

Foto Grad Poreč

Najnoviji auti Bentley, Lexus i Porchei – luksuzne su jurilice koje su nedavno boravile u Poreču na gradskoj rivi gdje su svi zainteresirani mogli izbliza pogledati. Riječ je o skupini zaljubljenika u luksuzne aute i „la dolce vita“ načinu življenja po kojem su si dali ime, a i ove su godine odabrali Poreč i nekoliko istarskih mjesta za svoj odmor i obilazak.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

Ovu grupu turista koji sa svojim luksuznim ljubimcima obilaze Hrvatsku predvodi Arthur Rychlinski iz Poljske, a Istru osobito cijene zbog njezine prirodne ljepote, bogate eno gastro ponude, vrhunskog turističkog smještaja i specifičnog lifestylea koji odgovara njihovim zahtjevima. Skupina je ove godina u nešto manjem broju jer su angažirali oko pomoći susjedima u Ukrajini, a planiraju doći dogodine u još većem broju.

U Poreču su se najviše zaustavili u obilasku starogradske jezgre. Nakon ovog obilaska Istre, vraćaju se u Poreč gdje će se odmarati sa svojim obiteljima u nešto ležernijem aranžmanu.” Na rivi su luksuzni ljubimci plijenili pažnju prolaznika, a dobrodošlicu u grad poželio im je i zamjenik gradonačelnika Ugo Musizza, priopćeno je iz Grada Poreča.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

pixabay zatvor ilustracija

Ženi u BMW-u našli više vrsta droga

prometna policija MUP ILUSTRACIJA

Recidivist u prometu dobio 5 dana zatvora