in

Maskenbal u Kašteliru bio je pun pogodak. Maske su bile tako dobre da je bilo teško izabrati najbolje

Foto udruga Mladi za sve - Maskenbal u Kašteliru

Udruga Mladi za sve iz Općine Kaštelir-Labinci organizirala je proteklog vikenda maskenbal koji je i ove godine bio pun pogodak. Zabavi na kojoj su svirale čak dvije grupe, Night Express i Tu i tamo band – odazvalo se gotovo 500 posjetitelja. Članovi ove udruge bili su više nego zadovoljni odazivom i atmosferom, ali priznaju da im je bilo teško izabrati najbolje maske. Posjetitelji su došli iz cijele Istre i stvarno su se potrudili. Maske možete pogledati u našim fotogalerijama (linkovi na Facebook na kraju ovog teksta).

Evo koga su izabrali – treće mjesto podijelili su vinogradara Vinistra i limenka men a osvojili su poklon paket u kojoj su bili kobasica, sir, maslinovo ulje i rakija.

Foto udruga Mladi za sve - Maskenbal u Kašteliru
Foto udruga Mladi za sve – Maskenbal u Kašteliru

Drugo mjesto pripalo je patkama koje su dobile poklon bon za konzumaciju čak šest pizza i pića.

Pršut je išao u ruke pobjednicama – djevojkama u skupini kalendari. No, bilo je toliko drugih dobrih i kreativnih maski da su još nekoliko njih počastili pićem.

Foto udruga Mladi za sve - Maskenbal u Kašteliru
Foto udruga Mladi za sve – Maskenbal u Kašteliru

-Veseli nas što je većina posjetitelja bila maškarana i što su se ove godine jako potrudili oko maski. Petnaestak članova udruge mladih sudjelovalo je u pripremi maskenbala, koja je počela odmah nakon nove godine. Velika zahvala ide svim sponzorima i pomagačima, naglasila je predsjednica udruge Mladi za sve Sara Diklić.

Pozvala je svih koje se vole karnevalske svečanosti da dođu u u nedjelju 11. veljače organiziraju maškaranu povorku po selima tijekom dana. Na kraju dana, nešto nakon 18 sati, na placu će biti paljenje pusta a on je ove godine Dalton Ladron. Zabave neće manjkati tog dana u Kašteliru!

Fotogalerije na Facebooku pogledajte na linkovima:

https://www.facebook.com/istraterramagicanews/posts/pfbid0Ba5XMLEUi2FyG9qwJpPU4diWQSPCRE9ZMTtbqrdYHHQVRGYRNhtHsRmKhVSUNzsZl

https://www.facebook.com/istraterramagicanews/posts/pfbid028PqiXSjcxVkuSC73rUJDovYwZr33n2Y6wZVaGVRFZQ4svfW8XVsPEzK9xDL9zQ74l

Foto Grad Poreč

POREČ: Poludnevni boravak Doma za starije proslavio 16. rođendan

Foto Osnovna škola Finida

POREČ: Učenici OŠ Finida ponovno na postolju – Medalja za košarkaše