in

„Moje istrijansko korona vjenčanje“ u Svetvinčentu u utorak

Foto Teatar Naranča

Teatar Naranča i ove godine zabavlja publiku širom Istre svojim komičnim i urnebesnim predstavama. Njegova Scena 15+ u ovim ljetnim mjesecima provodi mini turneju, na čijoj se nezaobilaznoj stanici našao i Svetvinčenat. Predstava „Moje istrijansko korona vjenčanje“ na rasporedu je u utorak, 3.kolovoza, s početkom u 21 sat na čarobnoj kulisi dvorišta kaštela Morosini-Grimani.

Cijena ulaznice: 50kn. Informacije i rezervacije: 095 52 22 505. Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti i u oštariji Ferlin.

„Moje istrijansko korona vjenčanje“ je komedija koja obrađuje izuzetno aktualnu temu neprilika koje donosi trenutna situacija po pitanju organizacije vjenčanja, a radnja cijele predstave odvija se u lokalnoj oštariji „Nemojte ča zamirit“.

Predstava se odvija prema svim epidemiološkim uvjetima koji su trenutno na snazi, a koji vrijede za održavanje profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija. Upute za posjetitelje mogu se naći na sljedećem linku: https://okupljanja.hr/important-material/1 .

Posjetitelji mogu posjetiti kaštel Morosini-Grimani radnim danom od utorka-nedjelje od 10:00-18:00h razgledati novoobnovljeni kaštel, okušati se u avanturističkoj Escape Castle igri, pogledati vrijednu zbirku oružja „Ferlin“, te zabaviti se i podružiti s vitezovima kroz brojne aktivnosti. Palača kaštela, sada bogatija za 5 etaža raznovrsnog sadržaja. Kušaona najboljih proizvoda lokalnih proizvođača, te pripadajuća galerija prigodna za razne evente idealna je za intimnija druženja i raznovrsne sadržaje. Možda najzanimljiviji dio palače je multimedijalna izložba s 9 interaktivnih točaka koje vode i upoznavaju posjetitelje s poviješću mjesta i kaštela na jedan inovativan i zanimljiv pristup. Na četvrtom katu nalazi se kongresna sala i sala za sastanke, koja je ujedno i službena prostorija za civilna vjenčanja. Na samom vrhu nalazi se Kapetanova soba u kojoj se nalazi i najveći dio zbirke starog oružja „Ferlin“, a pogled iz sobe seže sve do mora.

Za više informacija posjetite web stranicu grimanicastle.com, facebook stranicu Morosini-Grimani Castle Svetvinčenat te istoimeni Instagram profil.

Također, kontaktirati ih možete na info@grimanicastle.com ili na +385 52 384 318.

Nakon sladoleda SPAR s polica povukao i kekse

korona covid

Istra – U nedjelju jedan novozaraženi, skok broja osoba u samoizolaciji