in

Na Danima hrvatskog turizma Valamar dobio nagrade “Čovjek ključ uspjeha” i za najbolji kamp

Foto Valamar - Davor Bodetić, Lea Sačić i dorektor kampa Istra Karlo Grebac

Valamar višestruki dobitnik nagrada na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma. Istra Premium Camping Resort 5* iz Funtane proglašen je kampom godine, a nagrađeni su i djelatnici Valamar Riviere, kao i Imperial Riviere.

U Rovinju su 9. i 10.  studenog održani  Dani hrvatskog turizma na kojima su prvi puta Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Ministarstvo turizma i sporta dodijelili zajedničke turističke nagrade u 15 različitih kategorija. Nagrađeni su djelatnici Valamar Riviere, kao i Imperial Riviere, a Istra Premium Camping Resort 5* u Funtani proglašen je Kampom godine.

U okviru godišnjih hrvatskih turističkih nagrada, Hrvatska turistička zajednica izabrala je djelatnike godine i dodijelila nagrade “Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine”. Valamarova zaposlenica Lea Sačić iz Lanterna Premium Camping Resorta proglašena je djelatnicom godine u kategoriji “Turistički animator”, dok je u kategoriji “Recepcijski djelatnik” nagrađen Davor Bodetić iz Valamar Parentino Hotela, zaposlenik Imperial Riviere, koja je dio Valamar grupe.

Valamar Amicor Green Resort bio je finalist u kategoriji “Unique smještaj godine”, dok je Istrijanska štorija restorana Spinnaker u Poreču bila finalist kategorije “Gastronomski doživljaj godine”, saznajemo u porečkoj hotelijerskoj tvrtki Valamar Rivieri.

Foto - Ilustracija Policijska uprava istarska

MUP podsjeća na kazne: Ako putujete izvan Istre ne zaboravite na zimsku opremu

edukacija vrsar

FUNTANA – VRSAR: Edukacija za privatne iznajmljivače. Prijavite se i saznajte novosti