in

Nova radionica u porečkoj knjižnici – Kako poslati priopćenje MEDIJIMA?

Imate važnu vijest ili priopćenje, želite javnosti oglasiti važno događanje, skup, radionice ili novosti iz vaše organizacije? Oglasili biste se putem medija, a ne znate kako priopćenje oblikovati i kako formom zadovoljiti vrstu medija?

U okviru projekta „Dam-daš: volonteri u akciji“ Gradska knjižnica Poreč ima novu radionicu – „Medijska pismenost“, koju će voditi volonterka Sniježana Matejčić.

-Način na koji pišete, kako priopćenja oblikujete, kada ih i kome šaljete, može vam uvelike pomoći da vaša poruka dođe do što većeg broja korisnika. Pridružite nam se i naučite kako poruku učiniti jasnom i kratkom, a istovremeno zanimljivom, kako odabrati dobar naslov i sadržati čitateljevu pažnju, poručuju iz knjižnice.

Radionica će se održati kroz dva susreta, a prvi započinje u 17 sati u srijedu, 19. veljače, na prvom katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč.

Zbog ograničenog broja polaznika svoj dolazak potrebno je najaviti najkasnije do utorka u 12 sati na broj telefona 052/434-196.

POREČ: Usluga poziva žitelje starog grada da preuzmu dozvole za prometovanje rivom

Europski dan broja 112 – Grad Poreč je ogledni primjer suradnje s hitnim službama