in

NOVIGRAD: Giovanni Cernogoraz i Dubravko Šimenc na panelu “Vrhunski sportaši kao najbolji ambasadori turizma”

U sklopu međunarodnog nogometnog turnira Istria Youth Cup 2019, na kojem ovih dana sudjeluju mlade nade i buduće nogometne zvijezde neke od najpoznatijih europskih klubova, održat će se i stručna panel rasprava koja će se održati u petak, 11. listopada, u 13.30 sati u konferencijskoj dvorani Maestral novigradskog hotela Aminess Maestral.

Rasprava „Vrhunski sportaši kao najbolji ambasadori zemlje i promotori turističkih destinacija“ otvara temu u kojoj ćerenomirani sportaši iz svojih osobnih iskustava te vlastitih primjera govoriti o tome na koji način male zemlje mogu iskoristiti svoje sportske uspjehe za što bolju promociju.

Na panelu će tako sudjelovati bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, olimpijski pobjednik Giovanni Cernogoraz te predstavnici stranih nogometnih klubova koji sudjeluju na Istria Youth Cup-u.

Inače, ovaj nogometni turnir u Novigradu do 12. listopada okuplja brojne ekipe poznatih klubova kao što su Arsenal, Dinamo, Benfica i LA Galaxy koje se bore za naslov Istria Youth Cup turnira

Na nogometnim terenima u Novigradu i Buzetu igra se ovaj značaja međunarodni turnir za kategorije mlađeg uzrasta (U-16). 

Ovogodišnje pokroviteljstvo Hrvatske turističke zajednice, Hrvatskog nogometnog saveza i Turističke zajednice Istarske županije, kao i nekolicine drugih velikih sponzora, dovoljno govori u prilog sve većoj važnosti ovog turnira, jednog od najznačajnijih u regiji za kategoriju mladih nogometaša.

ISTRAMET: Od petka osjetno toplije, Španjolska se grije na 36 °C

TAR: Djevojke krale u Tommyju – u rukama policije samo jedna