in

Odlična atmosfera na Badnjem jutru porečkog Adventa

Druženje i prigodna marenda uz ugodnu glazbu – tako je proteklo Badnje jutro u Poreču, program u sklopu Adventa Poreč koji je Grad Poreč već tradicionalno priprema za sve građane i goste uoči Božića.

Na nekoliko štandova na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar za sve okupljene dijelili su gradonačelnik Loris Peršurić sa zamjenicima Elijom Štifanićem i Ugom Musizzom, te predsjednikom Gradskog vijeća Zoranom Rabarom, a ovo je druženje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, okupilo brojne Porečanke, Porečane i goste. Ukupno je podijeljeno 500 porcija bakalara, pakiranih u prigodnim pakiranjima. 

Uz laganu glazbenu podlogu Act Positive Dua ovaj je domjenak bio dar Grada Poreča za sve građane i goste uoči božićnih i novogodišnjih blagdana i prilika za zajedničko druženje, a proteklo je u ugodnoj i zabavnoj atmosferi prije odlaska domovima i priprema za Badnju večer. 

Program na istoj lokaciji će u večernjim satima obogatiti Birikina dječjom predstavom Graškolino od 18 sati, dok će od 20 sati nastupiti Febra, dok će kod Istarske sabornice nastupati Rezime Acoustic Trio, a u Eufrazijevoj ulici Act Postive Duo, oboje s početkom u 19 sati..

Advent Poreč/Avvento Parenzo održava se od 17. prosinca do 2. siječnja, organizatori su Grad Poreči TZ Grada Poreča, a suorganizatori Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com  ili na Facebook stranici: http://www.facebook.com/adventporec

trgovina dućan unsplash

Badnjak i Božić: Pogledajte kako za blagdane rade trgovine

Darivatelji krvi u Umagu - Foto Crveni križ Bujštine prosinac 2021

Darivatelji krvi Novigrada, Buja i Umaga primjer HUMANOSTI – u 2021. poklonili 365 litara krvi!