in

PLES NIKADA NE PRESTAJE: Članice porečkog MOT-a uljepšale subotu na glavnom trgu

Foto MOT 08 - Ples na Trgu slobode u Poreču 29-4-2023

“Život nikada ne završava, ples nikada ne prestaje!” – poruka je to ovogodišnjeg Svjetskog dana plesa, a poslala ju je Kineskinja Yang Liping. I zato porečke MOTine ne staju!

U suradnji s Gradom Porečom, članice Studija za izvedbene umjetnosti “MOT 08″ plesnim su performansom na prepunom Trgu slobode u subotu 29. travnja 2023. obilježile Svjetski dan plesa, ali i Dan grada Poreča. Bila je to prava plesna poslastica za roditelje, građane Poreča i goste!

Foto MOT 08 - Ples na Trgu slobode u Poreču 29-4-2023
Foto MOT 08 – Ples na Trgu slobode u Poreču 29-4-2023

Nastupile su sve skupine udruge – od trogodišnjakinja do tinejdžerica, dugogodišnjih članica udruge. No, najveći pljesak dobile su najmlađe članice, skupine Candy i Stars koje su hrabro i veselo otplesale koreografije.

Foto MOT 08 - Ples na Trgu slobode u Poreču 29-4-2023
Foto MOT 08 – Ples na Trgu slobode u Poreču 29-4-2023

Skupine Diamonds, Dolls i Dreams su već iskusne plesačice kojima nije problem plesati i pred zahtjevnom publikom. Vesele i razigrane članice studija, Divasice, svojom su energijom dodatno podigle publiku na noge.

Foto MOT 08 – Ples na Trgu slobode u Poreču 29-4-2023

Najstarije i najiskusnije skupine Angels i Infinity, prave mlade profesionalke,  izvele su čak tri koreografije, tri različita plesa koje prate i maštoviti kostimi.

Bila je to ujedno i prezentacija cjelogodišnjeg rada i uvježbavanja koreografija talentiranih MOTina s voditeljicama Chiarom Pisak, Aleksandrom Hodak, Anom Vukoja i Karlom Vukoja.

Foto MOT 08 - Ples na Trgu slobode za Dan grada Poreča 2023.
Foto MOT 08 – Ples na Trgu slobode za Dan grada Poreča 2023.

-Skupine Divas, Angels i Infinity ovaj vikend putuju u Split na natjecanje “Dalmatian dance cup” gdje će se predstaviti sa 16 koreografija, piše u priopćenju Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 koji zahvaljuje Gradu Poreču što ih već godinama podržava.

Foto USB Poreč - Plesn na Trgu slobode za Dan grada Poreča

U ritmu USB-a u čast Dana grada Poreča i Svjetskog dana plesa

Cvrčak i mrav - Foto Teatar Naranča

U nedjelju predstava “Cvrčak i Mrav” u izvedbi Teatra Naranča