in

Počinje show GOSPODIN SAVRŠENI – Za njega će se boriti i Porečanka MIHAELA MUHVIĆ: „Idealan muškarac mora biti odlučan i ambiciozan, ali i pristojan“

Druga sezona RTL-ovog showa “Gospodin Savršeni” počet će u ponedjeljak, 9. rujna, a još uvijek nije poznato ime i prezime  nasljednika Gorana Jureneca. Među djevojkama koje će se boriti za njegovu naklonost nalazi se i Porečanka Mihaela Muhvić (23) koja sebe smatra iskrenom i odanom osobom s dobrim smislom za humor, a od partnera traži slične osobine

Djevojka koja voli pobjeđivati svoje strahove i pomicati vlastite granice – to najbolje opisuje Mihaelu koja trenutačno radi u casinu u Poreču, no ondje se ne planira dugoročno zadržavati. Sanja o vlastitoj poduzetničkoj karijeri u nekoj toploj stranoj zemlji, a voli adrenalin i ne boji se promjena. Jako se veseli sudjelovanju u showu ‘Gospodin Savršeni’ jer želi upoznati sebe kroz brojne situacije u kojima se ranije nije okušala. 

Zbog avanturističkog duha i radoznalosti, njezin odabranik mora biti spreman na zanimljiva putovanja.

Mihaelin idealni muškarac također mora biti odlučan, ambiciozan i znati kojim putem želi ići u životu, no treba biti pristojan te imati i nježniju stranu. Smatra da je lakše zavoditi nekoga do koga joj nije stalo nego nekoga za kim je potpuno ‘luda’ jer se tada, priznaje, pretvori u mače. Nije je strah pokazati emocije pa ne isključuje opciju da će se zaljubiti u showu, piše RTL.

Nova sezona snimana je po cijeloj Lijepoj Našoj i svojevrsna je razglednica prekrasnih predjela naše zemlje, a nove su kandidatkinje na sve moguće načine pokušale osvojiti srce novoga Gospodina Savršenog.

Djevojke će na ovoj televizijskoj avanturi uživati u večerama uz svijeće, na uzbudljivim putovanjima, zabavama i u mnogim iznenađenjima, dugim šetnjama i kasnonoćnim razgovorima.

Sve je to samo su dio onoga što će novi neženja iskusiti s odabranim sretnicama, a sve to kako bi na kraju romantične avanture pronašao srodnu dušu, piše RTL.

Više o porečkoj kandidatkinji pročitajte na:

https://www.rtl.hr/tv/gospodin-savrseni/kandidatkinje-2-sezone/3551789/gospodin-savrseni-mihaela-muhvic-sanja-o-poduzetnickoj-karijeri-i-voli-pomicati-vlastite-granice/

U rujnu u Hrvatskoj: POLICIJA pojačava preventivno-represivne akcije uoči Europskog dana bez poginulih u prometu

Nastava počinje 9. rujna: Valamar osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića!