in

POREČ: Druga proslava blagdana sv. Maura okupila brojnu publiku. 500 porcija planulo u trenu

Foto Tanja Kocijančić

Nastavak svjetovnog dijela proslave blagdana sv. Maura – zaštitnika Poreča i Porečke biskupije održan je danas na Trgu slobode, gdje su zabavni program, sunce i toplo vrijeme izmamili brojne građane. S obzirom da je na sam dan proslave blagdana, 21. studenog, kiša razvodnila predviđeni program na Trgu slobode, organizatori, Turistička zajednica grada Poreča i Grad Poreč odlučili su se nastavak napraviti danas u vrijeme marende. Dijelile su besplatne porcije palente, one klasične, žute, te crne sa sipama uz brodet, a za svakoga bila je tu i čaša vina. 

Foto Tanja Kocijančić fešta sveti mauro drugi dio 2023
Foto Tanja Kocijančić

Za desert se pobrinula porečka tvrtka Agrolaguna koja je ovu priliku iskoristila za proslavu 60 godina djelovanja. Tim povodom okupljenima su podijelili slavljeničku tortu i svoj pjenušac. Nazdravili su i gradonačelnik Loris Peršurić i izvršna direktorica Agrolagune Nerina Zec.

Sve su porcije više od 500 njih, planule u trenu, a da sve prođe u zabavnom tonu, pobrinuli su se sa pozornice Sergio Pavat i Orchestra Istriana, koji su publiku zabavljali muzikom za ples, javljaju iz Grada Poreča. 

Foto Tanja Kocijančić
Foto Tanja Kocijančić

Cijelu fotogaleriju pogledajte na našoj Facebook stranici na linku:

https://www.facebook.com/istraterramagicanews/posts/pfbid02tvqTyu3EUgoqdUitbN3yTRQ1JA3mttukkrY7aPUDFpecZVcz4TQn3rQCQGQkzGiyl

policijska postaja poreč foto tanja kocijančić

Istarska policija zapošljava u Poreču, Buzetu, Umagu i Rovinju

Foto Crofish - Ilustracija

CROFISH u Poreču – Na sajmu ribarstva i zabavni kutak za djecu s predstavama, radionicama i ronjenjem u bazenu