in

POREČ: Humanitarni koncert Tu i tamo benda za Društvo invalida

Foto Tu i tamo Bend PR

TU I TAMO BAND povodom 10 godina postojanja i svog djelovanja daruje Društvu invalida Poreč dobrotvorni, humanitarni koncert znakovitog naziva „TU I TAMO ČINI DOBRO“ . Time se stavljaju na raspolaganje Društvu invalida Poreč te šalju važnu poruku da je važno i vrijedno osim svega što kroz život činimo naći nešto vremena da nekada i nekome činimo dobro.

Posvećuju koncert osobama s invaliditetom, Porečanima i Porečankama te svim gostima koji će se zateći na gradskoj rivi u četvrtak od 20 do 23 sata.  Na koncertu će gostovati i stand up komičar Zoran Todorović-Todor kao gost banda!

Tu i tamo band godinama podržava Društvo invalida Poreč s puno veselja, entuzijazma, kreativnosti i dobre energije. Uveseljavaju tako članove društva i njihove goste u raznim prilikama, a posebno su to činili u sklopu Adventa i tijekom izvlačenja novogodišnjih lutrija Društva u prethodnim godinama. Vesela ekipa bend, dobre volje i s najboljim željama,  potpora je Društvu invalida Poreč i u ovoj prilici.

Organizator koncerta je Društvo invalida Poreč, a koncert  su svesrdno podržali i gradonačelnik Loris Peršurić te Grad Poreč, omogućivši svu podršku organizaciji ovog dobrotvornog koncerta.

Društvo invalida zato od srca zahvaljuje bendu za sve godine dosadašnje suradnje i za ovaj koncert na koji vas pozivamo na gradsku rivu. Zahvaljuje i Gradu Poreču koji ih na razne načine, pa i ovom prigodom, podržava. Hvala porečkoj pekari Concettino koja za ovu priliku donira kolače Društvu invalida i Zelenom signalu koji donira vodu.

Pozivamo vas da dođete na humanitarni koncert, da se družite uz dobru zabavu i da se počastite kolačima na štandu Društva invalida gdje vas čekaju vrijedni volonteri Društva. Na štandu ćete imate mogućnost ostaviti svoj dobrovoljni prilog za kolače ali i za majicu s oznakom Tu i tamo benda koja će vam biti uspomena na ovo veselo zajedničko druženje.

Prilozi koji će biti prikupljeni od ovog humanitarnog koncerta Društvo invalida će usmjeriti  nabavi dodatnih ortopedskih pomagala – medicinskih madraca i kreveta, invalidskih kolica i štaka koji su veoma važni i potrebni osobama s invaliditetom, članovima Društva. 

-Tako ćemo uz vašu pomoć, svih ljudi velikih srca i dobrih namjera,  upotpuniti posudionicu ortopedskih pomagala Društva za osobe s invaliditetom.

Iskreno se veselimo svim svojim sugrađanima Porečanima ali i svim drugim prijateljima i simpatizerima Društva invalida Poreč te slučajnim posjetiteljima koji će biti sa nama na ovom humanitarnom koncertu 25. kolovoza, poručili su iz ove udruge.

filip perić

Filip Perić Fićo vraća se u RK Poreč

vino i gitare momjan

MOMJAN: U srijedu “Vino i gitare” uz koncert Marija Šimunovića i Emanuele Lazarić Elle