in

POREČ: Izvučene dobitne srećke u Novogodišnoj lutriji Društva invalida

Foto Grad Poreč

Tradicionalno javno izvlačenje Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč  održano je nakon dvije godine ponovo na porečkom Adventu na Trgu Matije Gupca uz bogat glazbeni program koji je izveo Tu i tamo bend. Djedu Mrazu i voditelju Giancarlu Šegonu pomogli su izvlačiti srećke iz velikog bubnja na pozornici brojni mališani i članovi Društva invalida . U komisiji koja je nadgledala izvlačenje bili su dogradonačelnik Elio Štifanić, Graciela Bićanić i Ljubica Devetak-Prokeš.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

Posebno  veseli što su ove godine prodane sve srećke – svih 10.000 listića koliko ih je tiskano. Prošle godine je prodano nešto više od 6.800 listića, što znači da će u 2023. biti i više novaca za rad Društva invalida, odnosno njegovog Mobilnog tima koji pomaže članovima – osobama s najtežim stupnjem invaliditeta i za kupnju ortopedskih pomagala. Društvo invalida je zahvalno svim sponzorima koji su omogućili bogate nagrade, ali i brojnim volonterima koji su lutriju prodavali, kao i tvrtkama u čijim su se sjedištima/radnjama mogle također kupiti srećke.

Predsjednica Društva invalida Poreč Nataša Basanić Čuš, gradonačelnik Loris Peršurić, članovi Društva invalida i svi oni koji su kupili srećke sa zanimanjem su pratili izvlačenje dobitnih brojeva, a popis svih listića koji su osvojili neku od 30 bogatih nagrada nalazi se u prilogu članka. Glavna nagrada je 5.000 kuna.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

Za podizanje nagrada dobitnici se trebaju javiti Društvu invalida koje ima sjedište u Vukovarskoj ulici 9, a za više informacija može ih se nazvati na 052 425 119, prioćeno je iz Grada Poreča.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč 30-12-2022
Foto Grad Poreč

zemlja kukuruz suša poljoprivreda

U tijeku isplata prvih 33 milijuna kuna pomoći poljoprivrednicima za štete od suše

Foto Tu i tamo Bend PR

VRSAR: Doček Nove godine u podne uz potragu za blagom i besplatno klizalište