in

POREČ: Lionsi na humanitarnom balu prikupili 50.000 kuna

Foto Lions klub Poreč

Nedavno je Lions klub Poreč održao svoj tradicionalni 23. humanitarni bal pod motom „Dobro je činiti dobro” u čast obilježavanja blagdana sv. Maura, ali i 25. obljetnice djelovanja porečkih Lionsa.

Foto Lions klub Poreč
Foto Lions klub Poreč

U uvodnom dijelu predsjednik Lionsa Boris Jugovac prikazao je 25 godina rada, a zatim su im obljetnicu čestitali gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i DG Alek Konić.

U umjetničkom dijelu programa nastupile su klapa Le Parentine i Petar Njegovan na violi.

U povodu obljetnice priznanja za svoj rad su dobili charter membersi Fedora Franke Zorić, Mira Šaškin, Anđelka Prekalj, Đek Šurija, Silvano Ritossa i Korado Korlević.

Za veliku podršku u realizaciji humanitarnog djelovanja Lionsi su zahvalnice dodijelili Gradu Poreču, Usluzi Poreč, Zdravom gradu Poreč, Društvu invalida Poreč, Distriktu 126 Hrvatska, Valamar Rivieri, OŠ Poreč, Veleučilištu u Rijeci – Odjel Poreč i Udruženju slijepih Poreč.

Foto Lions klub Poreč
Foto Lions klub Poreč – Le Parentine

Nakon svečanosti uz koktel i svečanu večeru Lions humanitarni bal je imao program s ciljem prikupljanja donacija – od bogate lutrije do aukcije slika i vina. Sredstva će biti namijenjena Udruzi slijepih, Društvu distrofičara, Društvu invalida, Sigurnoj kući, Udruzi udomitelja, Domu za psihički bolesne osobe, URIOS-u Centru za inkluziju, Udruzi dijabetičara i drugim udrugama i  mnogobrojnim potrebitim pojedincima. Također LC Poreč pomaže mladim talentima za njihovo usavršavanje kroz razne seminare i takmičenja.

Lions humanitarni bal protekao je u dobrom raspoloženju koju su stvorili odlični Etaloni ali i svih 100 dobro raspoloženih Lionsa i njihovih prijatelja koji su kupovinom lutrija i aukcijama prikupili oko 30.000 kuna. To s donacijama koje su prikupljene prije bala čini 50.000 kuna koje će podijeliti povodom Božića i  Nove godine udrugama i potrebitima.

Mnogi klubovi prisutni na svečanosti i balu dali su svoje poklone i donacije. Hvala svim donatorima slika, vina, lutrija, novčanih sredstava i hotelu Valamar Diamant koji su nam pomogli u realizaciji. Hvala medijima koji su svojim objavama pomogli uspješnosti bala. Hvala svima koji su došli na bal i dali svoj doprinos u prikupljanju sredstava. Vidimo se dogodine, poručuju Lionsi.

Foto Klub ritmičke gimnastike Poreč

Pregršt medalja za porečke ritmičke gimnastičarke u Ljubljani

Foo SD Trickeri Pazin

PAZIN: Članovi Running Foxa najbolji na 3. kolu Istarske zimske lige