in

POREČ: Nakon krovišta, slijedi rekonstrukcija rasvjete boćališta u Novoj Vasi

Prema željama i potrebama mještana i boćara, Grad Poreč – Upravni odjel za komunalni sustav nastavlja s uređenjem i opremanjem boćališta na svom području. Ovih se dana radovi vrše na boćalištu u Novoj Vasi gdje se postavlja suvremena LED rasvjeta, čime će se omogućiti igranje boćarskih susreta i u večernjim satima.

Nova Vas – Radovi na boćalištu

Tako će, nakon što su sredinom srpnja završeni radovi na rekonstrukciji i dogradnji postojećeg krovnog pokrova, te nadogradnja novog dijela pokrova – krovišta iznad kompletnog boćališta, od sada ovo igralište biti opremljeno i novom rasvjetom, kojom će se, budući da je riječ o LED tehnologiji smanjiti i troškovi električne energije.

Završetak radova planiran je do mjesne fešte Rokova, odnosno do 16.kolovoza, kada će se simbolično odigrati večernji susret boćara, koji ovim zahvatom dobivaju prvo vanjsko kompletno natkriveno i osvijetljeno boćalište na području Grada Poreča, koje će omogućiti kvalitetnije i ugodnije odvijanje susreta i druženja mještana, priopćeno je iz gradske uprave.

UMAG: Policija objavila uzrok požara restorana na Novoj obali

POREČ: Nevija Cvitko gošća je projekta „Sretne priče“ u Domu za starije i nemoćne osobe