in

POREČ: Pokloni i fešta za korisnike Doma za starije

Blagdansko veselje u Domu za starije - Foto Grad Poreč

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić obišao je danas Dom za starije i nemoćne osobe Poreč povodom nadolazećih blagdana.

Blagdansko veselje u Domu za starije - Foto Grad Poreč
Blagdansko veselje u Domu za starije – Foto Grad Poreč

„Bili ste dobri, djeco, ali ste jako porasli!“ rekao je Djed Mraz korisnicima Doma za starije i nemoćne koje je posjetio danas i izmamio im pljesak i smijeh. Ovo druženje Djeda Mraza i korisnika Doma postalo je tradicionalno, a Grad Poreč je za ovu priliku za sve korisnike osigurao panetone za dar.

Djed Mraz je s posebnom pažnjom posjetio i sve korisnike po sobama koji nisu mogli prisustvovati zabavi, za svakog našao lijepu riječ i sjećanje iz ranijih vremena jer je puno njih poznavao „kao male“.

Sve najbolje u Novoj godini, prije svega puno zdravlja korisnicima su poželjeli ravnateljica Doma Sandra Ćakić Kuhar i gradonačelnik Loris Peršurić koji je rekao da se u Domu uvijek dobro osjeća i najavio proširenje Doma za nove korisnike. “Ali sve to ne bi bilo moguće bez tako predanog i kvalitetnog osoblja Doma koje svaki dan, cijele godine brine o vama.”

Blagdansko veselje u Domu za starije - Foto Grad Poreč
Blagdansko veselje u Domu za starije – Foto Grad Poreč

Čestitkama seniorima i svečanosti pridružili su se i Vesna Kordić i Tihana Mikulčić, pročelnica i voditeljica gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

Uvijek marljivi volonteri muzičari Doma za ovu su priliku zasvirili za ples tako da je i Djed Mraz zaplesao, objavio je Grad Poreč.

Ilustracija - Šuma na Učki - Foto Marinela Žiković

HTZ: Više od 1,2 milijuna kuna za sadnju stabala u projektu „Hrvatska prirodno tvoja“

Foto Grad Poreč - Advent Poreč

ADVENT POREČ: U petak Opća opasnost i predstava „Gdje je Nono Mraz?“