in

POREČ: Predstavile se freelancerice koje mogu rasteretiti poduzetnike od obveza

Foto Grad Poreč

U okviru manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču u velikoj vijećnici su se predstavile: Ilijana Milovanović – asistent za upravljanje projektima, Ivana Žigić – virtualna asistentica za web stranice i grafički dizajn za hrvatski, engleski i njemački jezik, Nika Paus – fotografkinja trenutka, Anđela Knez – virtualna asistentica specijalizirana za projekte iz EU fondova, Marina Lesica – food coach i stilistica hrane, Martina Žgomba – virtualna asistentica i edukator za virtualne asistente, Daria Udossi – mentorica za žene za osobni razvoj i plesačica, Iva Peršić – digital project manager, Ivana Šimunović – virtualna asistentica za administraciju i društvene mreže, Andreja Marčec – edukatorica osobnog rasta, razvoja i financija, Nlp Coach, Đeni Aničić – virtualna asistentica za administraciju, organizaciju i HR, Ivona Prebanda – brand and marketing manager, Lana Bitenc – ghostwriter memoara, književnica i dramaturginja i Jelena Hotko- virtualna asistentica i osobna asistentica.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

O mogućnostima angažiranja freelencera preko platforme mojprofil.hr govorila je osnivačica Milena Marot. Ono što se možda ne zna je da freelenceri uvelike mogu pomoći i rasteretiti poduzetnika poslova koji mu oduzimaju previše vremena ili ih ne voli obavljati. Prednosti same platforme za poduzetnike su te što besplatno pretražuju osobe koje im trebaju i delegiraju zadatke, kontaktiraju osobu direktno i bez provizije dogovaraju suradnju. Ovo je bila jedinstvena prilika da se dozna koje usluge nude freelenceri ali isto tako se mogla dobiti informacija kako se može postati freelencer. Održana je i posebna radionica o radu danas jako popularnih virtualnih asistenata.

-Navedena prezentacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, objavio je Grad Poreč.

Foto Maistra Pr

U četvrtak u Rovinju počinju Dani hrvatskog turizma: Dodijelit će se nagrade najboljim djelatnicima, hotelima i kampovima

Foto Grad Poreč

Panel rasprava o ženskom poduzetništvu u Poreču: Mogućnosti, izazovi i od koga mogu očekivati podršku