in

POREČ: Prvašići posjetili Dom i slavili 96. rođendan none Otilije

Foto Dom za starije i nemoćne Poreč

NAJMLAĐI I NAJSTARIJI PONOVNO ZAJEDNO U POREČKOM DOMU ZA STARIJE

Foto Dom za starije i nemoćne Poreč
Foto Dom za starije i nemoćne Poreč

U posjet Domu za starije i nemoćne osobe u Poreču danas su stigli učenici I.b razreda Osnovne škole Poreč zajedno s njihovom učiteljicom Marijom Matasović. U društvu najmlađih Dom je posjetio i Ivan Kovač, predsjednik Udruge pčelara „Nektar“ Poreč koji je korisnicima poklonio vrijedan dar – med iz urbanog pčelinjaka koji su vrcali i punili članovi Udruge „Nektar“.

Susret najmlađih i najstarijih stanovnika našeg grada protekao je u ozračju veselja i zajedništva, a posebno emotivan današnji je dan bio za korisnicu Poludnevnog boravka Otiliju Mikolavčić koja je u radosnom društvu velikog broja djece i uz njihove srdačne čestitke proslavila svoj 96. rođendan. 

Učenici su za korisnike pripremili i poklone: ukrase za bor koje su sami izradili, a poseban poklon korisnicima bile su recitacije i pjesme koje su im otpjevali. 

Foto Dom za starije i nemoćne Poreč
Foto Dom za starije i nemoćne Poreč

Današnjih susret nastavak je višegodišnje suradnje s Osnovnom školom Poreč i učiteljicom Marijom Matasović, a sve s ciljem boljeg razumijevanja i suradnje među generacijama, javili su iz Doma.

Foto OŠ Finida

POREČ: Finidine učenice osvojile medalje na Županijskom natjecanju u stolnom tenisu

Screenshot - web kamera Tunela Učka - HAK

TRAGEDIJA: Na izlazu iz tunela Učka dvije osobe poginule